Chtělo by to podprsenku! Vyhublá Katie Holmes vystavila povislá prsa

Herečka Katie Holmes (32) nepatří k nejvyvinutějším hollywoodským hvězdám, ale tím, že své malé poprsí nechává pod šaty jen tak volně, jim moc velkou službu nedělá. Přitom dobře zvolená push-up podprsenka by s jejím dekoltem udělala divy!

Na vychrlé postavě Katie se podepsalo nejen těhotensví a následné kojení dcerky Suri, ale také nesčetné drastické diety, které ji během let připravily o sexy ženské křivky. Přesvědčit se o tom mohli hosté na premiéře nového filmu Don’t Be Afraid Of The Dark, kde ji doprovázel manžel Tom Cruise. V černých šatech s hlubokým výstřihem opět ukázala, že nejen její prsa ztrácejí formu...

Další dítě už nechci

Herečka prý spokojeně dožije s jediným vlastním potomkem. K pětileté Suri už prý další dítě nepotřebuje, protože osmnáctiletou Isabellu a šestnáctiletého Connora, které její manžel adoptoval s předchozí ženou Nicole Kidman, považuje za vlastní.

„Jsou to všechno skvělé děti, skvělý bratr a skvělá sestra pro Suri, ona je zase skvělou sestrou pro ně. Není to tak, že by existovalo nevlastní mateřství a vlastní mateřství. Já se nijak netrápím tím, že bych musela porodit Suri sourozence. Má spoustu skvělých přátel a skvělé sestřenice a bratrance, takže z toho mám radost. Naše domácnost je skutečně dost rušná a je velmi zábavná a naplňující. Pořád se u nás něco děje,“ svěřila Katie magazínu Times.

S Tomem Cruisem se herečka vdávala v roce 2006. O půl roku později se jim narodila dcera Suri.

Suri má střevíce za miliony

Dcera Toma Cruise a Katie Holmes má v pěti letech luxusnější obsah botníku než mnohé princezny. Suri  totiž chodí v nákladných střevících návrhářů Christiana Louboutina či Marka Jacobse a hodnota její obuvi přesahuje v korunách 2,5 milionu.

„Suri má velmi mnoho bot od návrhářů. Je velkou fanynkou Marka Jacobse. Katie pro ni nechává šít exkluzivní kousky,“ přiznala kamarádka Katie magazínu Star.

Už v pěti letech pobíhá malá módou posedlá dívka na podpatcích, za což její rodiče často kritizují.

Čajová party na oslavu pátých narozenin Suri, kterou připravili Tom a Katie, byla také luxusní. Odpolední soirée totiž rodiče stálo šestadvacet tisíc dolarů neboli 362 tisíc korun. Do domu v Beverly Hills 18. dubna na oslavu pátého narození malé snobky dovezli rodiče i slony a žirafy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat