VIDEO Topmodelka Heidi Klum odkrývá tajemství bezchybného vzhledu

Ačkoli róba modelky Heidi Klum, kterou zvolila na slavnostní večer udílení Zlatých glóbů, vypadala poměrně jednoduše, je za ní (a vůbec celým Heidiným vzhledem) nesmírná spousta práce. Nahlédněte s námi pod ruce návrhářských a krejčovských mistrů!

Tak jako drtivá většina šatů, jež v rámci Zlatých glóbů předváděly na červeném koberci hvězdy zábavního průmyslu, byla i Heidina róba šitá na míru a podílelo se na ní mnoho šikovných rukou.

Jak je ostatně vidět na videu ze zákulisí, jež zachycuje první zkoušku šatů, k jejich dokonalosti přispívá i líčení, účes, ale například i míra opálení světově uznávané modelky.

Na zkoušku a především dokonalost šatů dohlíží, kromě menší armády asistentů, jejich autor a kreativní ředitel značky Calvin Klein Francisco Costa.

Heidi Klum, jež v současnosti vystupuje v rámci Projektu Runway, si prý předávání Zlatých glóbů užívá mnohem více než Oscary. Na nich podle modelky vládne příliš napjatá atmosféra. Nicméně jak poznamenává, pokud jde o promenádu na červeném koberci, jsou obě události rovnocenné.

„Většina lidí si ani neuvědomuje, kolik času a úsilí se skrývá za každými šaty a vůbec finálním vzezřením každého, kdo na červený koberec vstoupí. Mají pocit, že člověk prostě chvilku předtím vklouzne do své róby a je to,“ domnívá se Heidi.

Jak dodává, zvolila letošní slavnostní šaty tak, aby byly jakousi protiváhou velkolepé róbě, jejímž autorem byl Christian Siriano a kterou oblékla při podzimním předávání cen Emmy.

Při zkoušení šatů došlo i na otázku, jak moc by měla být modelka opálená, aby odstín její pleti podtrhl jemnou barvu a krásu šatů.

„Jaké myslíte, že bych měla zvolit líčení?“ ptá se během zkoušení róby modelka a vizážistka Linda Hay má poměrně jasno. Make-up by měl být velmi přirozený a hlavně svěží.

Vlasový stylista Michel Aleman, který se ujal Heidina účesu, se rozhodl pro jednoduchou úpravu vlasů – tak aby daly vyniknout jednoduchosti šatů a kráse náhrdelníku, jenž je doplňuje. V jeho představách měla modelka na červený koberec vyrazit ve stažených vlasech.

Nicméně této rady se nakonec Heidi nedržela a na slavnostním ceremoniálu se objevila v rozpuštěných loknách. Nádherné róbě, která dala vyniknout její perfektní postavě, tím rozhodně nijak neublížila.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat