Topmodelka Pavlína Němcová přistižena bez make-upu. Takhle vypadá v civilu!

Topmodelka a herečka Pavlína Němcová (37) se asi bude vracet do své vlasti stále častěji. Rozhodla se totiž pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují – dětem a starým lidem, prostřednictvím vlastního nadačního fondu Šance Pavlíny Němcové.

„Už dříve jsem často podporovala existující charitativní projekty, ale moje pracovní vytížení bylo veliké, nebyl čas věnovat se této činnosti soustavněji tak, jak bych si představovala. Vloni jsem se rozhodla zvolnit, vypadá to, že teď budu častěji v České republice a přišel ten správný čas založit vlastní nadační fond,“ říká Pavlína Němcová, která už stihla rozdělit první peníze mezi potřebné. Nejčastěji šlo o vzdělávací kurzy pro děti z dětských domovů.

 „Děti z dětského domova jej v osmnácti opustí a nemají peníze, zázemí, ani žádnou výraznou, motivující perspektivu. Chtěla bych jim dát šanci postavit se na vlastní nohy, uplatnit se v životě. Ke mně byl osud štědrý, rodiče se mi věnovali, respektovali mé zájmy, vštípili mi základní životní principy, vedli mě k samostatnosti a zodpovědnosti. Ale ne každý měl takové štěstí. Oslovila jsem proto všechny dětské domovy v České republice s nabídkou spolupráce. Ty, které zareagovaly pozitivně, postupně navštěvuji a na místě řešíme, komu a jak můžeme prospět. Ovšem určující samozřejmě je, kolik peněz se nám podaří získat,“ vysvětluje modelka, která poctivě všechny spolupracující domovy a zařízení objíždí a s dětmi či seniory se osobně setkává.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat