Bohyně sexu Eva Herzigová oslavila 39. narozeniny. Podívejte na nej fotky její kariéry

Česká topmodelka Eva Herzigová je sice čerstvá devětatřicátnice, ale do "starého modelingového železa" ještě rozhodně nepatří.

Plavovlasá kráska v 16 letech odešla z Litvínova do Paříže, aby zde začala kariéru jako modelka. A to i přesto, že vždy toužila stát se spíše herečkou. Brzy začala dostávat od své pařížské agentury lukrativní zakázky, které jí dláždily cestu na pomyslný modelingový Olymp. Vrcholu dosáhla až s kampaní pro Triumph, výrobce spodního prádla, kdy nafotila dnes již legendární reklamu na podprsenku Wonderbra. Výstavní Evina tvář a hlavně pak dekolt způsobovaly v mnoha městech, kde byly billboardy vyvěšeny, dopravní zácpy.

Svým svůdným pohledem, platinovými vlasy a ladnými křivkami si vysloužila titul "Bohyně sexu"! A nutno říci, že právem.

I v téměř čtyřiceti letech patří Herzigová stále k vyhledávaným modelkám. Vedle úspěšné kariéry ale zvládá i výchovu dvou synů, které má se svým partnerem Gregoriem Marsiajem. 

Jsem štíhlá přirozeně!

Eva nesnáší spekulace o své postavě. Nařčení z anorexie prý čelí celou svoji kariéru. Přitom za extra štíhlou postavu prý mohou geny. Česká kráska je totiž štíhlá přirozeně a nemusí se trápit žádnými dietami či hladovkami.

„Jsem velmi zaměstnaná pracující matka. Mám hektický životní styl, musím se starat o děti, přitom mám velmi rušnou kariéru. Zhubla jsem bez povšimnutí, nedržím dietu a jsem zdravá. Jsem dokonale spokojená se svou váhou a je to moje přirozená postava,“ tvrdí Eva, která vloni v březnu porodila svého druhého syna Philipa. Modelka jen pár dní před narozením syna obhajovala přirozený porod. „Chtěla jsem porodit přirozeně v devátém měsíci. Slyšela jsem o tom, že některé ženy si zamluví porod císařským řezem ještě před dokončením těhotenství. Myslím, že spousta žen to dělá ze strachu z bolesti,“ míní česká rodačka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat