Miss Renata Langmannová přiznala, co má na sobě umělého

Česká miss 2006 Renata Langmannová (25) opět boduje. V Čechách kvůli nízkým honorářům prakticky nepracuje, ale nyní udělala výjimku. Nafotila novou kampaň pro Diamond Lashes, jedničku na trhu v permanentním prodloužení a zahuštění řas.

„Určitě hrál roli velmi lukrativní honorář, ale také to, že to je super věc. Ráno se probudíte a vypadáte skvěle. Bez nalíčení. Už nechodím ráno do koupelny a neptám se zrcadla, kterápak vy jste," řekla s úsměvem Langmannová, která na křest promo fotek dorazila s hříšně hlubokým výstřihem. Ve vyzývavém modelu se Renata musela obejít bez podprsenky, ale aby nedošlo k trapasu s vypadlým poprsím, přistoupila k oblíbenému triku stylistů i celebrit – jednoduše si ho přilepila oboustrannou lepicí páskou k oblečení! Ta jí v jediné nestřežené chvilce vykoukla.

Samotný křest kampaně v baru Coco si Renata užila s přáteli i partnerem Ondřejem Novotným, se kterým žije tři roky. Kmotrem exkluzivní kampaně Diamond Lashes se stal herec Jan Čenský.

Renata přiznala, že řasy jsou první věc, kterou má na sobě umělou. Vlastně druhou. „V dětství jsem si vyrazila zub, takže mám umělou jedničku a teď řasy. Jinak absolutně přírodní slečna," dodala. Žádnou plastiku, například módní prsa neplánuje. „Za prvé se mi to nelíbí a mám ráda přirozenost a za druhé to ani není pro moji práci možné. V pseudomodelingu možná, ale v zahraničí je cokoli umělého na těle špatně. Silikony tak tedy opravdu nefrčí," dodala Langmannová.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
33 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat