Topmodelka Daniela Peštová fotí i v 41 letech. Ještě nikdy nebyla smyslnější

Daniela Peštová (41) ovládla titulky českých a slovenských magazínů.

Daniela Peštová neustále přesvědčuje své okolí o tom, že rodinný život a kariéru modelky lze skloubit a že žena jako ona, může být ve své branži veleúspěšná. Momentálně se modelka může pochlubit úžasnou fotostory a titulní stranou, které nafotila pro módní magazín Top Fashion.

Pro mě je Daniela nádherná žena, která má obrovské charisma a je maximálně profesionální,“ uvedla ředitelka časopisu Barbora Franeková a doplnila: „Byla jsem nadšená, že naši nabídku přijala.“ Kromě magazínu Top Fashion se Daniela objevila na titulce dubnového čísla české Elle, kterou nafotil Matúš Tóth. Modelka pózuje i na obálce aktuálního vydání slovenského magazínu Emma.

Daniela je vzácný příklad světové topmodelky, která se naplno věnuje nejen své rodině, ale i kariéře. I po třech dětech, neskutečnému počtu zahraničních kampaní, včetně prestižní Victoria´s Secret nebo titulek nejprestižnějších světových módních časopisů, na sobě stále pracuje a k profesi přistupuje neskutečně zodpovědně,“ říká Mario Sečkár, marketingový ředitel její agentury Czechoslovak Models.

Tvář Daniely Peštové si v současné době řada žen spojuje i s aktivitami, které jsou módě a kráse poněkud vzdálené. Nicméně pro společnost, a ženy zvlášť, velmi prospěšné. Topmodelka je totiž jednou z ambasadorek projektu Avon proti domácímu násilí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat