Největší sukničkáři showbyznysu: Taky byste se nechala svést?

17.05.2019 | Osobnosti

Ačkoli se o jejich zálibě v honbě za ženskými sukněmi ví, nikdy nezeje jejich náruč prázdnotou. Tito slavní muži jsou slavní nejen svým talentem a silným charismatem, ale také tím, že jejich postelí prošel celý zástup dam.

Jack Nicholson

Jack Nicholson je bezpochyby jedním z nejzajímavějších mužů planety. Ačkoli to není žádný krasavec a naopak působí trochu slizce, nikdy neměl nouzi o krásné ženy. Může za to jeho jedinečné charisma. Nicholson se netají tím, že mu postelí prošlo více než dva a půl tisíce žen. Mezi nimi i Diana Keaton, Naomi Campbell nebo topmodelka Kate Moss.

Leonardo DiCaprio

Pokud bychom Lea měli přirovnat k nějaké filmové postavě, kterou si zahrál, byl by to někdo mezi vlkem z Wallstreet a Gatsbym. Leonardo je totiž šarmantní, zábavný a sexy, zároveň moc dobře ví, co chce a má dost peněz na to, aby to získal. DiCaprio dává přednost mladším modelkám. Té současné, Camile Morrone, je 21 let. 

Charlie Sheen

Králem žebříčků největších proutníků světa by se rozhodně stal Charlie Sheen, kterému role Charlieho v sitcomu Dva a půl chlapa sedne víc než si mnozí myslí. Charlieho nespoutaný život plný postelových hrátek ho dovedl až k nakažení virem HIV.  Není divu. Jeho postelí prošlo více než pět tisíc žen.

I Češi mají rádi ženy

Jiří Langmajer

Jiří Langmajer byl díky své chlapecké vizáži s roztomilým výrazem ženami často obletován. Možná proto nedokázal být údajně žádné své partnerce věrný. Mezi jeho nejznámější úlovky patří bezpochyby Petra Faltýnová, Ivana Jirešová a Adéla Gondíková, které se snad jediné podařilo Langmajera zkrotit natolik, že už několik let tvoří spokojený pár.

Leoš Mareš

Bohatý, vtipný, charismatický, zkrátka ideální typ mladších ročníků. Jeho aférky s mladičkými modelkami a několikeré přistižení v obležení prostitutek řadí Mareše na jednu z nejvyšších příček žebříčku českých proutníků.

Filip Renč

Herec a režisér Filip Renč proslul nejen svými skvělými filmy, ale také svými zálety, často zdokumentované všudypřítomnými novináři. Renč se dokonce potýkal i se zákonem, když čelil obvinění ze znásilnění. Jeho postelí prošly například Šárka Vaňková či moderátorka Kristina Kloubková. Tvrdí, že má úchylku na Slovenky.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat