Pohublá Geri Halliwell ze Spice Girls: Stárne do krásy. Podívejte!

Zpěvačka Geri Halliwell (39) opustila na konci devadesátých let skupinu Spice Girls. K holkám se vrátila v roce 2007, kdy se skupina na dva roky obnovila. Teď připravuje Gigner Spice muzikál Viva Forever, který má mapovat právě osudy snad nejslavnější dívčí pětky devadesátých let. A navíc o tom televize Sky Living natáčí reality show.

Geri je hlavní hrdinkou tohoto pořadu, jež se prý bude zaměřovat také na její podnikání v oblasti módy.

„Geri je odhodlaná dostat se do televize, protože vidí, že ostatní holky se taky tu a tam prosazují jinde. Sky Living má pocit, že by dobře padla do jejich ženského programu. Geri je opravdu nadšená z projektu, který je teprve ve fázích plánování a příprav,“ píše britský The Sun.

Geri se vrátila také k sólové hudební kariéře a čtvrté studiové album hodlá vydat ještě letos.

Nikdy si nekupuju šaty za víc jak tři tisíce

Zpěvačka příliš nefandí utrácení peněz za oblečení. Ačkoli má hezké věci ráda, nedala by za šaty více než sto liber, tedy něco míň než tři tisíce korun. Sama Geri navrhuje pro značku Next vlastní kolekci oděvů, které se rozhodně do stovky liber svou cenou vejdou.

Devětatřicetiletá členka zaniklé skupiny Spice Girls svěřila své módní tipy britskému listu The Mirror: „Vy byste hlavně měly nosit šaty, nikdy by šaty neměly nosit vás. Vždycky si taky vezměte hezký pár jehlových podpatků, aby vaše nohy vypadaly delší. A v našem klimatu bych nikdy neutratila za šaty víc jak sto liber.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat