Sexy moderátorka Kristelová: Poprvé od porodu odhalila své tělo

Moderátorka Kateřina Kristelová (32) nafotila pořádně odvážné fotky. Necelé dva roky po porodu se svlékla do plavek a ukázala, že je zase ve formě. Ba co víc. Takhle nízkou váhu neměla posledních deset let.

Kateřina nemá postavu jako dar od boha a po porodu dcery Claudinky musela kila shazovat velmi pracně. „Bohužel nepatřím mezi ženy, které tvrdí, že šla kila dolů sama. Mám to tvrdě vydřené. Držela jsem drsnou dietu, denně cvičím, někdy i dvakrát. Je to makačka, ale ten výsledek za to stojí,“  řekla Kristelová.  Během těhotenství nabrala 12 kilogramů. Nyní má dole 16 a její současná váha je 50 kg.

Kateřina se poprvé odhodlala nafotit svůdné fotky a výsledek stojí za to!  V luxusním hotelu Augustine se svlékla do sexy prádélka a plavek.  Focení si Kateřina užívala. „Fotila jsem již poněkolikáté s Martinem Bučkem a při práci s ním je vždycky skvělá atmosféra. Navíc jsme fotili opravdu v krásném prostředí Spa, které je podle mě jedno z nejluxusnějších, kde jsem v životě byla,“ říká s úsměvem Kateřina.

Fotograf Martin Buček, který je autorem snímků, dostal přísný zákaz velkých retuší.  „Co se týče těla, nechtěla jsem ho drsně ořezávat, jak je běžně zvykem. Tohle jsem já a takhle opravdu vypadám. Až půjdu v létě plavat, můžete si to na koupáku ověřit,“ směje se Kristelová.

Známá moderátorka se nyní chce soustředit hlavně na práci. Od května bude uvádět na TV Metropol pořad Lady M. „Můj manžel opět během pár týdnů odletí hrát hokej zatím neznámo kam a já budu zase slaměnou vdovou. Prioritou tak bude dcera a práce,“ dodala Kateřina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat