Děti Brada Pitta roky neviděly svoje prarodiče

19.08.2020 | Osobnosti

Do života většiny lidí se nesmazatelně zapíšou prarodiče. Babičky a dědové plní specifickou funkci a mají zásadní vliv na vývoj lidské psychiky a chápání vztahů. Jenže Angelina Jolie tohle ignoruje. Děti, které má s Bradem Pittem, vlastně prarodiče vůbec nemají. Angelina se svým otcem nevychází, matka jí zemřela, než se sama stala rodičem, a babička a děda z Bradovy strany mají zákaz.

Vztahy tchyní a snach jsou složité, dokumentuje to bezpočet vtipů černého humoru a pojednávají o tom mnohé romány. Vztah Angeliny Jolie s tchyní Jane Pittovou nebyl nikdy nijak růžový. Takže když se Angelina v září 2016 rozešla s Bradem, její potomci přišli o kontakt s babičkou a dědou Pittovými.

„Když žili spolu, Brad a Angelina často brávali děti na návštěvu k dědovi a babičce. Děti u nich lítaly jako splašené. Pittovi mají obovskou zahradu a děti tam v zimě jezdily na sáních a v létě si dělaly táborák. Jane a William ale děti neviděli od doby, co se Brad a Angelina rozešli. Je mi líto Jane, protože vnoučata miluje. Ale ona a Angelina se nikdy nemusely. Jane je konzervativní křesťanka, která odmítala manželství homosexuálů, zatímco Angelina je liberálka, která chodila i s holkami… Angelina si prostě nepřeje, aby se děti s babičkou stýkaly,“ cituje The Sun.

Angelina a Brad spolu vychovávají devatenáctiletého Maddoxe z Kambodže, šestnáctiletého Paxe z Vietnamu, patnáctiletou Zaharu z Etiopie a svoje biologické děti, čtrnáctiletou Shiloh a dvanáctiletá dvojčata Vivienne a Knoxe.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat