Tom Cruise nesnese před kamerou konkurenci

21.08.2020 | Osobnosti

Tom Cruise je sice muž malého vzrůstu, ale je opravdu velkou divou. Historky o jeho hvězdných manýrech jsou častým námětem diskusí filmových štábů. Jednu takovou pózu teď na něj práskla kolegyně Annabelle Wallis. Když totiž chtěla natočit s Tomem scénu, v níž spolu sprintují, vysmál se jí. Protože s ním – velkou hvězdou a kaskadérem v jedné osobě – si nikdo před kamerou nedovolí poměřovat síly.

„Měla jsem běžet před kamerou s ním, ale on mi řekl, že to dělat nebude. Řekl mi, nikdo se mnou neběhá před kamerou. Ale řekla jsem, jenže já jsem výborná běžkyně. Takže jsem se mu předvedla na běžícím pásu, aby mi uvěřil. A pak se mnou začal točit všechny scény, v nichž spolu běháme,“ práskla pětatřicetiletá Annabelle, která si s Cruisem zahrála v jeho filmu Mission Impossible 7.

Nicméně Wallis přiznává, že být na placu s Tomem, je zážitek pro každého herce.

„On je opravdu velká filmová hvězda. On si navíc točí všechny ty šílené kaskadérské kousky. Tomuto oboru fakt rozumí a miluje filmovou branži. Je to kinofil, myslím, že lidé jsou v úžasu z té vášně, co z něj sálá, z lásky k filmu a touhy vynikat, neustále se vyvíjet a posouvat hranice… On je velmi staromódní. Všechno si dělá sám. Je to fenomenální,“ dodala Annabelle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat