Miley Cyrus rozchody nijak neprožívá

13.09.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Miley Cyrus je velmi naštvaná na všechny, kdo ji odsoudili za rozchod s Liamem Hemsworthem. Nikdo prý nemá právo komentovat její chování, protože netuší, co vše se za zavřenými dveřmi děje. A odmítá také nařčení svých bývalých, že je chladná mrcha jen proto, že když nějaký vztah skončí a nefunguje, sebere se a bez mrknutí oka jde dál. Americká hvězda prostě nechce zbytečně ztrácet čas s něčím, co je dávno mrtvé. Při vyprávění o svých rozchodem Miley používala velmi peprný jazyk.

„Nedávno jsem si prošla velmi veřejným rozvodem, což mě zatraceně štvalo. Co mě na tom nejvíc štvalo, nebyl fakt, že jsme si s někým, koho jsem milovala, uvědomili, že už se nemilujeme tak jako dřív. To dokážu vstřebat. Nedokážu ale přijmout to, jakého démona ze mě dělali a všechny ty zprávy. Docela mě udivuje, že si veřejnost myslí, že tu není žádná časová prodleva, kterou nevidí, která zřejmě vedla k tomu všemu. Jednoho dne jste šťastní spolu na červeném koberci a další den se obíráte v Itálii se svou kamarádkou! Do prdele! No, mezitím uběhla spousta času, který jste neviděli!“ zlobí se Cyrus.

A nemyslí si ani, že je chladná mrcha jen proto, že se dokáže rozhodnout, že vztah nemá smysl a jde prostě dál.

„Muži v mém životě mi říkali, že jsem zatracená chladná čubka, protože odejdu, když je po všem, ale já nešukám mrtvoly, když je po všem, tak je po všem a jste pro mě mrtví a já jdu dál. Člověk by měl dobře vědět, co chce, protože nemám zájem na tom, aby mi trvalo dalších deset let, jak mi to trvalo v prvním vztahu, než mi vše dojde,“ svěřila Cyrus v rozhovoru s Joem Roganem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat