Gisele Bündchen v nové kampani: Nejlépe vydělávající modelka nepotřebuje make-up!

Nejlépe placená modelka světa nepotřebuje digitální úpravy ani tuny make-upu. Brazilská supermodelka Gisele Bündchen (32) se v nejnovější kampani nepředvádí ani v krkolomných pózách či bez šatů. Nejlepší vydělávající modelka světa to prostě nepotřebuje.

V reklamě na luxusní značku šperků odhalila brazilská kráska své pihy, kterých na většině módních fotografií nevidno. Na sobě má jednoduché kousky oblečení či černé bikiny. Fotografovi Petru Lindenberghovi na pláži pózuje vedle elegantního černého koně.

„Gisele, Peter Lindbergh, Malibu a nádherný kůň ... co může být magičtější?" říká ředitel značky David Yurman. Modelka si před druhým těhotenstvím zřejmě pospíšila a stihla si splnit ještě několik lukrativních závazků. Teď už na pláži nepózuje, ale odpočívá se zvětšujícím se bříškem.

Gisele čeká druhého potomka s manželem Tomem Bradym. Tom a Gisele se brali v dubnu 2009 v Santa Monice, v prosinci toho roku se jim narodil prvorozený syn Benjamin. Brady má z předchozího vztahu s Bridget Moynahan čtyřletého syna Jacka.

„Chci více dětí, to určitě, jen nevím kdy, mám spoustu práce s Benjaminem a jeho nevlastním synem Jackem. Pro Benjamina je jeho starší bratr velkým hrdinou. Jack přijde a Benjamin se začne smát. Chce ho pořád následovat. Cokoli Jack dělá, je z něho ohromený,
“ tvrdila Gisele v roce 2010 v interview pro Vogue.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat