Táňa Kuchařová jako skutečná femme fatale. Inspirujte se u nejkrásnější ženy světa

Taťána Kuchařová a síť obchodů s obuví a doplňky odhalily všechny reklamní snímky nafocené v Paříži.

Jedná se celkem o 10 fotografií, které byly vytvořeny na různých místech Paříže. „Nejvíce jsem si užila focení na slavném Place de la Concord a Tuilerijských zahradách. Hlavně proto, že jsem si zde intenzivně uvědomovala přítomnost francouzské historie,” říká úspěšná česká modelka, která je tváří značky CCC pro aktuální kolekci podzim a zima.

Taťána Kuchařová také prozradila, jak strávila letní dovolenou: „Volno jsem si opravdu parádně užila. Byli jsme s přítelem několik dní na jachtě v Chorvatsku, potom jsem se přesunula na chvíli s rodinou do Toskánska a do Říma. Střídavě jsem ale pracovala a fotila například v Londýně, Dánsku či Německu. Nyní jsem již v USA, kde střídám práci a odpočinek. V těchto dnech se například věnuji surfování v Hamptons.”

A co čeká Taťánu na podzim? „Pohoda brzy skončí a za chvíli mi začne nabitý program až do Vánoc. Přehlídky, konference, focení, práce pro nadaci, ale i natáčení s Jiřím Menzelem. Na to všechno se moc těším," uzavírá modelka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat