Gwyneth Paltrow: Mým dětem špína a bakterie prospívají

Herečka Gwyneth Paltrow (40) je pokrokovou matkou s dobrým vědomím, že přílišná hygienická čistota může vážně poškodit zdraví jejích dětí. Naopak kontakt s nečistotou a bakteriemi je pro malé děti nezbytný, aby se imunita dobře nastartovala a zvykla si, takže se u dětí později nerozvinou alergie a jiné poruchy imunity.

Hollywoodská hvězda magazínu OK! svěřila: „Když přijdou domů ze školy, požádám je, aby si umyly ruce, ale myslím, že je pro ně dobré být ve špíně a bakteriích, protože tak si vybudují imunitní systém, tím, že onemocní. Chci říct, když má někdo chřipku, nestrkám před něj své děti, ale bakterie a nemoci jsou nevyhnutelnou součástí života.“

S manželem Chrisem Martinem ve Velké Británii vychovávají osmiletou dceru Apple a šestiletého syna Mosese.

Herečka se snaží žít zdravě, ale vegetariánkou není. „Jen nejím červené maso. Občas se napiju a někdy si zakouřím, třeba při návštěvě Říma,“ dodala Gwyneth.

V hotelích si sama přepírá věci v ruce

Gwyneth se prý naučila být úspornou a šetrnou cestovatelkou. Nikdy si nebalí při putování kolem světa velká zavazadla. A to také díky tomu, že se naučila mít zabalený tekutý prací prášek a v hotelu si v umyvadle spoustu věcí přepere v ruce.

Gwyneth prozradila svůj cestovatelský tip na blogu. „Během těch let jsem se naučila docela dobře si zabalit věci na výlety a brát si do letadla jen cestovní tašku. Trikem pro úspěšné balení je promyslet všechno před odchodem, zabalit jen klíčové, mezi sebou kombinovatelné věci a nezdráhat se přeprat si věci v hotelu, využít místní prádelnu nebo dokonce vyprat si věci sama v hotelovém umyvadle. Moje matka měla kamarádku, která vždy cestovala s malou lahví pracího prostředku Woolite a na hotelu si vše přeprala sama v umyvadle,“ prozradila herečka.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat