Provokatérka Kate Moss naštvala katolíky. Nechala se fotit jako nahá jeptiška!

Modelka Kate Moss (38) si prostě nedá pokoj, stále musí nějak provokovat. Nejnověji zvedla ze židle katolíky, když se jako jeptiška nechala zvěčnit pro magazín Love nahoře bez.

Kate se v sérii fotek předvedla ve zcela průsvitném šifonovém závoji a s bílým rolákem Prada kolem krku i hlavy. Celý outfit doladil náhrdelník z osmnáctikarátového zlata a květina v ruce. Provokace tak u Kate a světově proslulého časopisu opět zafungovala...

Doma je přitom modelka více než provokatérka pečující matka. Vždy se prý těší na neděli, kterou tráví s dcerou Lilou Grace v kuchyni u trouby. Máma se svou holčičkou peče různé dobroty a baví se přípravou těst, náplní a krémů. Kate se věnuje tradičním anglickým koníčkům – zahradě, zavařování a pečení – posledních pár let dokonce začala podnikat v produkci biolaskomin z vlastních zahrad a sadů.

„Miluju pečení, které si užívám se svou dcerou v neděli. Ona chce být šéfkuchařkou, tak spolu pečeme koláče a jen tak si užíváme,“ přiznala britská modelka magazínu Cosmopolitan.

Ačkoli je v módní branži už přes dvacet let, Kate stále tato práce baví. „Miluju skvělé projekty a ráda pracuju s lidmi jako jsou Terry Richardson nebo Mario Testino, to mě pořád vzrušuje, baví mě celý ten proces tvorby módních fotek. Nikdy vás to nezačne nudit, když pracujete se skvělými lidmi,“ dodala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat