Skandální retuš: Anorektické modelce odstranili trčící žebra!

Modelka Karlie Kloss, známá především svou ultraštíhlou postavou, se nejspíš nelíbila japonským vydavatelům časopisu Numéro. A tak jí grafik vyretušoval vystouplá žebra.

Že se na veřejnost dostanou původní fotografie, na nichž spoře oděná (či spíše neoděná) modelka pózuje s rukama za hlavou, takže její vychrtlý hrudník ještě více vyniká, časopis nejspíš nepředpokládal.

Jenže stalo se, a tak si čtenáři říjnového čísla mohli fotografie před a po retuši pěkně porovnat. Na originální fotografii má dvacetiletá americká modelka opravdu nezdravě vystouplá žebra a hrudní kost, možná proto se časopis obával skandálu a spojování s propagací anorexie.

Karlie je nicméně svou extrémní štíhlostí známá – modelka je bývalou tanečnicí, miluje balet a sportuje. Spojování s mentální anorexií odmítá.

Bohužel se mu tak úplně nevyhne, je totiž idolem mnoha dívek trpících touto poruchou, její fotografie se často objevuje na blozích propagujících anorexii.

Mimochodem, Karlie má na retuše docela smůlu – nedávno ji ve věhlasném Vogue přidali podpaží navíc…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat