Krásná Taťána Kuchařová stále boduje: Firmy se o ni málem praly

Pravděpodobně nejúspěšnější sezonu má letos za sebou krásná modelka a Miss World Taťána Kuchařová (25).

Misska si letos moc odpočinku neužila – šla z akce do akce, z kampaně do kampaně. Stala se například ambasadorkou prestižní soutěže Elite Model Look, která hledá nové tváře pro svět modelingu, podpořila řadu charitativních projektů (mimo jiné v rámci své nadace Krása pomoci) a svou krásnou tvář a postavu propůjčila několika reklamním kampaním značek zvučných jmen nejen v oblasti módy, ale i kosmetiky.

Nafotila však i kampaň pro známého a tradičního výrobce motocyklů a automobilů Praga. A dokázala, že i v reklamě na motorová vozidla umí vypadat neuvěřitelně svůdně! Ostatně posuďte sami v naší fotogalerii.

Táňa si pro pózování ve stylových automobilech a u letadla oblékla krátké šatičky, v nichž bere dech dokonalýma a ultra dlouhýma nohama. Na dalších fotkách pak působí ještě více sexy – v rozepnuté halence a vykukující černé podprsence.

Další velmi povedenou kampaň nafotila modelka pro výrobce světoznámé a oblíbené oděvní značky pro mladé lidi. Fotilo se v Londýně a jak je z fotek patrné, Táňa je opravdová profesionálka a odvedla skvělou práci i přes drobnou nepřízeň počasí.

„Počasí nám bohužel kazilo celé tři dny práce. I když mám Anglii moc ráda – i díky Miss World a mému častému pobytu v ní mě k ní váže blízký vztah – počasí nám tentokrát opravdu nevyšlo,“ komentovala Táňa pobyt a práci v zemi, která je nepříliš přívětivým počasím ostatně pověstná.

Fotky ovšem vůbec nevlídně nepůsobí a není divu, že krásná Češka získala smlouvu na propagaci známé oděvní značky na dva roky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat