Neskutečné! Heidi Klum září i v teplákách a bez make-upu

Ne nadarmo se německá topmodelka Heidi Klum (39) často objevuje v reklamách. Při natáčení posledního reklamního spotu vypadala nádherně i nenalíčená a v teplákách. A to i přesto, že jí pomalu ale jistě táhne na čtyřicet.

Modelka je nejen přirozeně krásná a má dokonalou postavu, ale navíc je i bezprostřední a zábavná, což často dokazuje svými vtipnými komentáři a fotkami na Twitteru.

Zábava byla s Heidi i během točení klipu na džíny Jordache, kdy topmodelka nejprve nacvičila scénu v teplákách a pak na to vlítla naostro. Výsledek opravdu stojí za to! Podívejte v naší galerii i na videu níže.

S bodyguardem je velice šťastná

Po rozchodu s manželem Sealem zažívala těžké chvilky, když čelila jeho útokům vedeným prostřednictvím bulvárních médií. Dnes je prý Heidi ale opět velmi šťastná, vztah s bodyguardem Martinem Kirstenem ji naplňuje a děti moc netuší, co se v médiích o ní píše.

Jsem velmi šťastná. A dětem se daří moc dobře. Jsou šťastné. Mají se skvěle... a víte, zřejmě neslyší nic z těch zpráv, takže mohly oslavit Halloween tady v Los Angeles... Jsou šťastné,“ tvrdila Heidi v talk show DeGeneres.

Slavná Němka vychovává čtyři děti, osmiletou Leni, sedmiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou.

Nic se u nás nezměnilo. Ani pro děti, ani pro nikoho jiného kolem. Není to jiné pro nikoho, než to bylo. Mé děti jsou pro mě vše. Vždycky jsem chtěla mít velikou rodinu. A mám veliké štěstí, že mám čtyři děti,“ dodala Heidi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat