Heidi Klum není žádná primadona: Dětem vařím domácí stravu

Modelka Heidi Klum tvrdí, že navzdory kariéře, kvůli níž je v jednom kole, si najde dostatek času na vaření a děti. Německá kráska totiž věří, že je pro její potomky nezbytná řádná výživa, kterou může zajistit jen domácí kuchyně. A tak desetileté Leni, osmiletému Henrymu, sedmiletému Johanovi a čtyřleté Lou sama připravuje snídaně, obědy či večeře.

Starám se o své děti a snažím se jim dávat dobré jídlo k snídani, obědu a večeři,“ tvrdila Heidi v rozhovoru pro magazín People.

Klum vaří ráda, podle přátel dokonce velmi dobře. A své kulinářské schopnosti využívá také při práci pro charitativní organizaci God’s Love We Deliver.

Jsem dobrá kuchařka a skvěle umím sekat zeleninu velkým nožem, takže když mě organizace God’s Love We Deliver požádala o dobrovolnictví, skočila jsem po tom a deset let už s nimi spolupracuji. Kdykoli jsem v New Yorku, jdu do té obří kuchyně a přijímám objednávky, nasekám dva tisíce paprik a oškrábu tisíc mrkví. Jsem součástí přípravné stanice ve skupině, která doručuje více než 1,2 milionu výživných jídel ročně. Když pak lidem jídlo osobně doručuji, tak je to trochu rozveselí, jsou nadšení. Snažím se je trochu rozesmát,“ tvrdila Klum v rozhovoru pro magazín People.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat