Jak vypadá dokonalá žena? Jako manželka prince Williama Kate

Touha moderního člověka po průměrech a ideálech je zřejmě bezbřehá. Proto není v posledních letech nouze o srovnání a analýzy toho, jak by měl vypadat ideální partner či ideální partnerka. Dokonalý v tomto smyslu znamená sestavený z nejoblíbenějších vlastností. Podobnou umělotinu vytvořila seznamka WhatsYourPrice – kontroverzní webový portál, na němž muži hodnotí finančně atraktivitu žen. Podle tohoto webu je ideálem krásy – fyzické i psychické – vévodkyně z Cambridge alias manželka prince Williama.

Seznamka WhatsYourPrice.com je někdy přirovnávána k legální prostituci. Jak název napovídá, muži hodnotí „cenu“ jednotlivých uživatelek.

Provozovatelé seznamky teď analyzovali preference dvaadvaceti tisíc mužů a došli k tomu, že ideální žena je štíhlá, vyšší, tmavovlasá a zelenooká. Prostě dvojnice Kate Middletonové, z níž se stala svatbou s princem Williamem vévodkyně z Cambridge. Navíc ideál podle této analýzy nekouří, moc nepije, směje se a má vysokoškolský titul. Stejně jako Kate.

Dokonalá žena musí mít jak styl, tak duši. Tato studie potvrzuje, že muži se zajímají stejně tak o ženský intelekt a vzdělání jako o její fyzické kvality,“ míní mluvčí seznamky WhatsYourPrice.com.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat