Těhotná Kate už to nezvládá... Kdo ji nahradí u postýlky malého princ George?!

Zatím rodiče britského korunního prince George využívali pomoci při péči o něj jen od dočasných chův. Princ William a jeho manželka Catherine se ale rozhodli pořídit svému prvorozenému potomkovi jednu chůvu na celé dětství a dospívání. Tak, jak ji měl také otec William a děda Charles.

Britská královna Alžběta II. už je v pokročilém věku a nezvládá všechny závazky, které jejímu úřadu náležejí. Tak část povinností přesouvá na syna Charlese a vnuka Williama. Charles a William si vedou dobře, ale zvláště tomu mladšímu teď s těhotnou manželkou a osmnáctiměsíčním synkem přibývá v řídnoucí hřívě šedin. Proto se rozhodl najít následníkovi trůnu chůvu, která bude s výchovou pomáhat do Georgeovy dospělosti.


Vévodkyně Kate si najala dvaačtyřicetiletou Antonellu Fresolone, která jí má pomáhat s druhorozeným dítětem. Teď hledají chůvu také pro prince George.

Antonella se již prokázala jako nedocenitelná pomoc pro vévodu a vévodkyni. Je velmi schopná a skvělá kuchařka. Mají v ní vlastně svou bohyni v domácnosti. Zajistila dokonale, aby byla vévodkyně v těhotenství řádně živena, vaří jí horké těstoviny a vynikající rizota. Bez ní by to nezvládali,“ uvedl zdroj z královské rodiny v rozhovoru pro Mail On Sunday.

Vévodkyně Catherine porodí druhé dítě letos v dubnu. Princ či princezna bude čtvrtým následníkem trůnu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat