Bez retuše ani ránu: Britney Spears zeštíhlená a vyhlazená do krásy! (FOTO)

Zpěvačka Britney Spears se svlékla do spodního prádla a plavek a nechala se nafotit. Učinila tak v rámci reklamní kampaně na vlastní kolekci těchto oděvů. Spodní prádlo Intimate Britney Spears se rozhodla světu představit na vlastní kůži. Na ní má ale tunu make-upu a je jasné, že se grafici na vyhlazování a zeštíhlování vyřádili také ve Photoshopu.

Třiatřicetiletá hvězda představuje novou kolekci pro sezónu jaro/léto 2015 v dokonale opálené kůži, s jasně bílýma očima a zářivým úsměvem.

„Každá žena by se měla cítit sebevědomě a krásně ve všem, co si obléká. Mou vizí u značky Intimate Britney Spears je vytvořit takové kousky, které jsou sexy, luxusní a pohodlné ve stejnou chvíli. Jsem nadšená, že vám můžu tuto kolekci představit, protože mám pocit, že se nám to opravdu podařilo,“ prohlásila Spearsová.

Britney začala spodní prádlo navrhovat a prodávat minulý rok, poprvé ho předvedla loni v září na Newyorském týdnu módy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat