Co s partnerem nesdílíme. Nikdy!

Upřímnost je ve vztahu krásná věc, ale má své meze. O některé věci a zážitky se s partnerem zkrátka nedělíme, respektive bychom neměly.

Samozřejmě nikoho nenavádíme, aby před svou drahou polovičkou něco tajil a lhal, ale vynechat pár témat z konverzace není na škodu.

1.    Naše tělesné pochody

Ano, všichni občas trpíme plynatostí. A všichni chodíme na záchod, zrovna tak jako už jsme si někdy v životě říhli. Jenže nepatří k obrazu dámy o tom informovat své okolí, partnera nevyjímaje. Zkrátka některé detaily o svých tělesných funkcích (a jejich poruchách)nepopisujeme.

2.    Tajemství kamarádek

Pokud vám kamarádka svěřila nějaké tajemství, není dobré ho šířit dál prostřednictvím kohokoli, natož partnera. Kdyby ho chtěla říct jemu, udělá to. Jak by bylo vám, kdybyste se svěřila kamarádce, a nakonec by vyšlo najevo, že se nad vaším tajemstvím pobavil i její přítel?

3.    Kartáček na zuby

Samozřejmě, že se líbáte, pijete občas z jedné sklenice a spíte spolu, ale kartáček na zuby patří mezi předměty, o něž se nedělíme. Nikdy.

4.    Heslo

Ať už se jedná o heslo počítače nebo třeba k e-mailové schránce (o internetovém bankovnictví ani nemluvě, tedy pokud nemáte společný účet), neprozrazujte ho nikomu, ani partnerovi. Jako projev důvěry je to sice hezké gesto, ale svádí ke kontrolování, co vlastně děláte a s kým se stýkáte. A že by váš partner věděl dopředu o každém překvapení, které pro něj chystáte, to také není zrovna ideální…

NEPŘEHLÉDNĚTE: 12 důvodů, proč jsou muži nevěrní

5.    Averzi k jeho matce

Nutit muže, aby si vybral mezi partnerkou a matkou je zásadní chyba. Že se s tchyní příliš nemusíte (nebo dokonce nesnesete), mu nepředhazujte při každé příležitosti. Jak je vám, když se nelichotivě vyjadřuje o vaší matce? Pokud nedojde k nějakým extrémním situacím, je lepší držet jazyk za zuby. Pokud je nesnášenlivost mezi vámi a tchyní na nesnesitelné úrovni, zkuste partnerovi nastínit situaci bez emocí a postupně.

6.    Nedokonalosti těla

Pokud máte pocit, že máte příliš tlustá stehna, malá prsa, řídké vlasy, větší nos a podobně, zkuste tím neprokládat konverzaci každé dvě hodiny. Muži totiž začínají být unavení z toho, jak si stále stěžujeme na nedokonalosti našeho těla. Váš partner si myslí, že jste krásná, on jistě neřeší vaši konfekční velikost. A když on vás má rád takovou, jaká jste, proč se nemůžete mít ráda i vy? Navíc neustálými zesměšňujícími poznámkami a povzdechy na potenciálně komplikované partie jen přitáhnete jeho pozornost a může se stát, že mu svůj názor na sebe přímo vnutíte.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Zkvalitněte svůj partnerský vztah! Víme, jak na to

7.    Minulost, tedy v detailech

Ačkoli rozhodně není dobré tajit před partnerem svoji minulost (a ani to ta úplně nejde), není v některých aspektech nutné zacházet do přílišných podrobností. Váš přítel/manžel se nemusí dozvědět, že Pepa Vomáčka byl skvělý v orálním sexu, že s Honzou Novákem jste promilovala celý týden, že on ve srovnání s vašimi bývalými není ten „nejvyvinutější“…  I s upřímností je třeba zacházet opatrně, často napáchá víc škody než užitku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat