Věci, které dělají úspěšní lidé před spaním

13.05.2018 | Finance

Ředitelé firem, realitní makléři či podnikatelé, co dosáhli velkých věcí. Jeden americký server zjišťoval tajemství jejich úspěchu a posvítil si na večerní harmonogram mladých a bohatých, díky kterému mají v práci čistou hlavu. Inspirujete se?

Otázka „do pranice“. Jak před spaním využívají svůj čas ti, kteří to někam dotáhli? Možná budete překvapeni, o jaké činnosti se jedná - a co jim pomáhá v kariérním růstu…

Prostřou stůl

Ráno je každá minuta drahá a na dokonalé servírování snídaně logicky není čas. Ovšem zakladatelka společnosti zaměřující se na zdravou výživu Keri Glassman na to vyzrála. Podle jejích slov si přichystá talíře, ubrousky, hrníčky a příbory každý večer, aby mohla v klidu posnídat se svými dětmi a užít si jejich společnosti. Díky tomu má dobrou náladu celé dopoledne!

Čtou citace literárních velikánů

Není kniha jako kniha. Své o tom ví i Tami Halton, spolumajitelka prosperující realitní kanceláře v Kalifornii. Tato dáma si čte před spaním zásadě citáty, výroky a moudra slavných. Životní motta prý zklidní její mysl a navíc ji duševně obohatí. Máte doma podobné studnice poznání? Asi by neškodilo si jich pár pořídit…

Používají masážní vychytávky

Uvolnění svalů po náročném a hektickém dni je nutnost. Ředitelka newyorské společnosti propagující zdravý životní styl Amanda Freeman si masážní pěnové válečky nemůže vynachválit. Relaxační rituál trvající deset minut, při kterém si hněte nohy i hýždě, jí zařídí svěží probuzení. A to se přece počítá!

Mlsají bez výčitek

Sýr a celozrnné krekry nebo řecký jogurt s ovesnými vločkami. Ani trocha proteinu nazmar! To je názor uznávané psychiatričky a autorky knih Carole Lieberman. Odbornice se drží toho, že pokud je chuť, neměla by se ignorovat. A když prý na to přijde, s klidem si pochutná i na sušenkách s mlékem, jako to dělávala v dětství – na hezké sny.

Rozvrhnou si zítřejší plán

Jít do postele s tím, že člověk ví, co ho následující den čeká. To má v malíku zase vyhledávaný plastický chirurg Andrew Ordon už pěkných pár let. Podle tohoto lékaře, který má díky moderním pravidlům krásy plné ruce práce, to hodně usnadňuje plynulý chod věcí. Nejen v práci, ale i v soukromém životě.

Nic neřeší

Málokdo se dnes umí úplně „vypnout“. A to je ta chyba! Profesionální tanečnice a hlavní instruktorka ve sportovním studiu Bree Branker zná dokonalý recept. Zapálí pár svíček, nalije si sklenku vína a pustí si nějaký „kýčovitý“ film, u kterého není třeba příliš přemýšlet. To vůbec nevypadá zle!

Ujíždí si na nostalgii

Pustit staré písničky a šlágry, co evokují vzpomínky. Prohlédnout si fotografie či suvenýry z cest. Generální ředitel hotelu Hilton na Hawaji David Givens si bez takových výletů do minulosti neumí svou existenci představit. Hoteliér říká, že ho to udržuje ve spojení s rodinou a přáteli, bez jejichž podpory by se neobešel.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat