Abyste nebyli na home office sami

Při práci z domu se můžete někdy cítit osamělí. Když se ale budete držet následujících tipů, pak vám samota na mysl vůbec nepřijde.

Neexistuje na světě nic, co by se líbilo všem. A tak zatímco někdo si užívá práci z domu i v „normálních“ časech, druhý se při home office může cítit sám až příliš. Abyste tohle šedé období překonali a nebáli se pracovat z domu třeba i v budoucnosti, máme pro vás několik tipů, jak pocit osamělosti překonat.

Překonejte svůj strach z telefonování

Patříte také k těm, kteří raději napíšou email, než aby zařídili věci telefonicky? Je na to sice potřeba trochu více sebepřemlouvání a konfrontace s nepříjemnými tématy, ale právě na home office je i takový osobní kontakt důležitý. Pak snadno získáte pocit, že jste stále obklopeni lidmi, a ne úplně odříznuti od světa.

Nastavte si skupinový chat

Abyste nepracovali sami, zařiďte si nebo se připojte na skupinový chat. Například s přáteli nebo kolegy, kteří také pracují z domu. Přitom si můžete povídat o pracovních záležitostech, nebo mimo pracovní dobu třeba posílat i vtipná videa.

Dopřejte si volný čas

Kdo pracuje doma celý den, často nemá pevně stanovený pracovní čas, a tak má tendenci pracovat víc, než je vlastně nutné. To si takhle v deset večer ještě rychle pošlete e-mail, nebo v sedm ráno ještě před první kávou už děláte plán dne. Dbejte na to, abyste si dopřávali i dostatek přestávek. Dělejte věci, které nemají s prací nic společného a které nejsou příliš náročné. Věnujte se například svým koníčkům.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat