Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1940)

25.02.2011 | Seriály

Libuška jen zírá, jak je Boris přidrzlý. Ráda by mu nasolila přísnější režim, ale zároveň si je dobře vědoma toho, že bez pevné mužské ruky s ním sama moc nezmůže... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Boris bude mámu šokovat přesvědčením, že se k nim Eliáš samozřejmě nastěhuje, když už je Matěj pryč. Eliáš svou příležitost vycítil již včera. Dnešní návštěva Matějské pouti tak bude ve znamení jeho neustálého soupeření s bývalým Libuščiným partnerem. A co na to Libuška? Ta překvapí nejen svou vrbu Theu, ale nakonec i samotného Eliáše.

Simona je stále jako slzavé údolí. Její hormony pracují na plné obrátky. Aby se stala co nejdříve matkou, adoptuje v zoo malou opičku. Tím vyrazí dech kolegyním v salonu i čím dál zoufalejšímu Jiřímu. Když po něm navíc bude vyžadovat, aby si do zoo pro adoptovanou opičku zašli a nechali si ji na víkend doma, bude toho na něj už příliš... Trable neopouštějí ani Pepana. Ten nebude vědět, jak zarazit Lojzovy věčné narážky na svoji neplodnost. Dokonce k Henrymu z kliniky přinese i svůj spermiogram a potvrzení, že je s ním vše v pořádku. Bude to ale rýpajícím štamgastům stačit?


Jaké zaměstnání je pro vás to pravé?
Odhalím váš skrytý talent! Astroložka Anna

Ingrid je vyčerpaná z toho, jak se snaží zapomenout na Vasila a potlačit v sobě svůj strach o něj. Aby ho dostala z hlavy, chodí opět denně boxovat. Jenže ani to moc nezabírá. Dnes ji navíc rozhodí fotka znetvořeného mrtvého muže ve vaťáku publikovaná v Plesku. Přestože si bude vědoma nebezpečí, které jí hrozí, znovu se vypraví na stavbu, aby zjistila, zda Vasil ještě žije.

Seriál Ulice (1940) uvidíte v pátek 25. února 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat