Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1967)

05.04.2011 | Seriály

Veronice bude od rána vrtat hlavou Štěpánovo podivné chování, včerejší pití a hlavně rvačka s Matějem v Coolně. Takového ho prostě nezná. Navíc začne mít tušení, co se, respektive kdo, za Štěpánovou rozladěností skrývá... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Aby měla jistotu, prolustruje mu v nestřeženém okamžiku mobil. Dávka esemesek od They pro ni nebude milé počteníčko. A hned se za ní také vypraví, aby jí pěkně od plic řekla, co si o jejím vztahu se Štěpánem myslí. Navíc ji ubezpečí, že je konec. Štěpán se později bude jen divit, když Veronika přijde s úplně jiným scénářem jejich rozhovoru, než jaký si naplánoval. Veronika totiž napne všechny svoje síly, aby Štěpána přesvědčila o budoucnosti jejich vztahu a o tom, že Thea byla jen bokovka.

Ema se u Lucie a Bedřicha rychle zabydlela. Zato ve škole bude muset poslouchat od Janičky a svých spolužaček, že je prostě socka, která se neumí ani hustě obléct. Holky jí dají jasně najevo, že na žádný holčičí večírek se s nimi nemá šanci dostat. Skleslá Ema si později postěžuje Lucii, která už bude vědět, jak ji povzbudit.


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Ingrid přešla ve svém plánu do další fáze. Od teď bude v práci na holky jako med a předstírat před nimi zamilovanou. Jitku pozve na oběd, na němž se jakoby náhodou setká s Davidem. Jitka se tak na vlastní oči přesvědčí, že David a Ingrid jsou jako dvě hrdličky. Jejich tokání ale moc dlouho nevydrží. Ingrid se totiž rozhodně ještě dnes provést dost riskantní krok a vypravit se za Vasilem.

Seriál Ulice (1967) uvidíte v úterý 5. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:14
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat