Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1989)

05.05.2011 | Seriály

Libora Seidla vytrhne brzy ráno ze spánku telefon od nešťastné Karolíny, u které opravdu nastanou komplikace a Igor bude bůhví kde. I když Libor bude chtít Karolíně jen pomoci z akutních problémů a dál se do jejího života nemíchat, nakonec s ní bude na sále i během jejího předčasného porodu... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Při převozu Karolíny na operační sál se do nemocnice přiřítí i vyděšený Igor, kterému dojde až příliš pozdě, co svým zmizením způsobil. A naštvaný Libor ani doktor Čermák ho rozhodně šetřit nebudou... Dozví se o Liborově perném dni i jeho manželka Marta? Co to udělá s jeho manželstvím? Zatímco Libor bude v nemocnici bojovat o život Karolíny i jejího dítěte, Marta se pokusí povzbudit Mikiho. Dozví se konečně, jak to má její syn s Míšou?

Lucie bude stále v Německu, což si bude patřičně užívat zejména Franta. Bude mít radost, že doma jsou jen sami s Bedřichem. Ten ale nebude z vývoje vztahu s Lucií vůbec nadšený. Koho by také rozradostnil titul paroháče? Jenže horší bude, že Bedřich stále ještě nebude tušit, s čím se Lucie z Německa vrátí. Bude se chtít rozejít? To by mu totiž pořádně zkomplikovalo život, hlavně kvůli Frantovi... Úplně jinak na tom bude Anička. Ta právě prožívá šťastné období díky Pavlu Tesaříkovi, s nímž tráví čím dál více času. Našla konečně náhradu za Bedřicha, nebo ho bere jen jako dobrého kamaráda? A přizná se ke schůzkám s Frantovým třídním učitelem i manželovi?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Olda navrhne Jitce akční dovolenou v rumunských horách. Ona by ale raději ležela u moře a pila koktejly. Pro Oldu to bude názorná ukázka toho, že Jitka vlastně neví, co chce. To on bude mít oproti ní jasno. Potřebuje čelit novým výzvám. A právě dnes, jako na zavolanou, se v jeho fitku opět po delší době objeví sympatická, navíc čerstvě rozvedená klientka Iveta. Vrátí se Olda do starých kolejí?

Seriál Ulice (1989) uvidíte ve čtvrtek 5. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat