Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 2008)

01.06.2011 | Seriály

Tereza řeší těžké dilema. Vojtu má ráda, ale Peterku z hlavy jen tak vyhnat nedokáže. Dokonce mu i sama navrhne schůzku, aby si promluvili. To se nebude moc zdát Gábině, podle které setkání s Peterkou Tereze rozhodně vytoužený klid nepřinese. Spíš naopak... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Zatímco Terezu bude mučit její rozpolcenost, Vojta bude mít svůj velký den. Po dlouhé době opět zakusí pocit vítěze v závodech. Podle toho bude také vypadat následná oslava s Matějem a Eddiem. Opilou partičku, k níž se přidá i Standa Běhounek, později bohužel nenapadne nic lepšího, než se jít vyblbnout do školní tělocvičny. Jenže na cestu zpět už budou muset přizvat sanitku a doktora… Co všechno se v tělocvičně odehraje? Kdo to odskáče?

Eliáš si připravuje půdu, aby mohl s Libuškou a Borisem odjet na turné. Je si jistý, že mu nakonec nikdo neodolá – ani Libuška, ani Borisovi pedagogové. U Tesaříka s prosbou o uvolnění syna ze školy včera moc nepochodil, a tak to dnes zkusí rovnou u ředitelky Puklické. Přitom nebude mít nejmenší tušení, že také Libuška za jeho zády už zařizuje. Sebevědomému Eliášovi ale bude chtít dát menší lekci, a tak se bude navenek tvářit přísně a odmítavě. Boris je z vidiny putování po Evropě tak nadšený, že se kvůli ní přemůže přímo k nadlidskému výkonu – sfouknutí povinné četby, třebaže pomocí mp3. Jenže to mu zdaleka stačit nebude, pokud si chce o půl měsíce prodloužit prázdniny. Co všechno ho čeká? A jak vezme Eliáš Libuščinu malou pomstu? Opravdu spolu nakonec na turné vyrazí?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Miller dělá prostředníka Lumírovi a Pavle. Všichni chtějí z nastalé situace vytěžit maximum. Pavla tlačí na Lumíra, ať sežene pro budoucí rodinku byt. Miller jí ovšem připomene, že stále ještě neviděli její těhotenský průkaz. Lumír samotný se snaží tuto svoji bitvu o všechno ustát na všech frontách. Na radnici mu ale už začíná být ouvej. Naštvaný Mastný mu vmete do obličeje, že zatímco jemu a Hložánkovi zatrhnul zahraniční cestu z důvodu šetření, sám mrhá radničními prostředky kvůli své milence. A to by se jistě nelíbilo manželce, kdyby se o tom dozvěděla. Světlana však není slepá. Moc dobře si všimne náhlého bratříčkování Pavly s Nyklovou. Co jí na to Lumír řekne?

Seriál Ulice (2007) uvidíte ve středu 1. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat