Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 2007)

31.05.2011 | Seriály

Eliáš Libušku s plány na léto pořádně naštval. Boris bude mít oprávněnou obavu, že o prázdninách nikam nepojedou. Thea zná ovšem sestru lépe, a tak jí bude jasné, že Libušku prázdninová štace láká. Jediný zádrhel je prostě v tom, že Eliáš rychle myslí a ještě rychleji jedná... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Po rozhovoru se sestrou se Libušce odjezd na štaci už přeci jen nebude zdát tak nemožný jako včera. Ale než si to všechno stihne promyslet, tvrdohlavý Eliáš se pustí do zařizování společného odjezdu za jejími zády. Skousne Libuška takový Eliášův podraz?

Seidlovi jsou konečně zase šťastní. Zdá se, že minulost už je definitivně za nimi. Zpráva o Liborově návštěvě nemocnice včera s Martou nic neudělala, což znamená, že se kvůli jeho nevěře s Karolínou již netrápí a opět mu věří. Dokonce i Miki se začlenil do rodinného života. Všichni tři se začnou společně těšit na letní dovolenou, na kterou plánují vyrazit v plné sestavě. Šťastná je i Karolína, protože ji dnes propustí z nemocnice. Navíc bude stále ještě plná dojmů ze včerejška, kdy si Libor pochoval svého syna. Zároveň ovšem bude mít obavy z budoucího života ve lži. A asi právem. Vznětlivý Igor totiž tak lehce nerozdýchá, že u Karolíny zase narazil na doktora Seidla, jenž dokonce choval jeho syna. Aby mezi nimi bylo jednou pro vždy jasno, vyrazí dnes Igor do Seidlovy ordinace s odhodláním svému sokovi důrazně vysvětlit, že jeho zájem o Karolínu a Adámka rozhodně nemíní tolerovat. Co na to Libor? A co Karolína, až se dozví, proč museli s Adámkem na Igora tak dlouho čekat?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Tereza má s instalací figurín v Ulici ohromný úspěch. Radovat se ale příliš nebude. Stále ji bude hryzat špatné svědomí kvůli polibku s Peterkou, při kterém je nachytal Matěj. Ten bude z toho, co viděl, pořádně otrávený, protože mu to připomene tajení Theina vztahu se Štěpánem. Matěj po těchto zkušenostech už ale nehodlá nikomu znovu lhát. Poradí proto Tereze, aby si ujasnila, jestli chce být s Vojtou, nebo jestli chce Peterku. Jenže právě v tom bude tak trochu háček… Jak to Tereza s Peterkou má? Je do něj zamilovaná? A jak to má s Vojtou? Obětovala by vztah s ním kvůli Peterkovi?

Seriál Ulice (2007) uvidíte v úterý 31. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat