Je sex s bývalým nevěra? A dokážete odolat pokušení?

09.11.2010 | Sex a vztahy

Je konec, ale bývaly doby, kdy to mezi vámi neskutečně jiskřilo. I přesto, že rozchody nebývají vždy bezproblémové, někdy erotické jiskření přetrvá. Dokážete mu odolat, nebo skončíte opět v jeho náruči?

Konec! Nebo ne?

Tvořili jste pár, ale to už je pryč. Váš vztah se dostal do slepé uličky a jeden z vás ho prostě ukončil. Po rozchodu si každý projde několika fázemi. Po hněvu přicházejí výčitky, lítost, smutek a pláč, až nakonec dojdete ke smíření se s nastalou situací. Prostě je z vašeho života pryč, pokud s ním nemáte děti, nemusíte se s ním vídat ani si volat. Jenže co když se jednou prostě ozve? Zvoní vám telefon, vy se podíváte na displej a tam je ON. Prohodíte pár zdvořilostních frází a hovor ukončíte. Ale co měl znamenat ten zvláštní pocit okolo žaludku?

Jenže jedním telefonátem to neskončilo. On se ozývá čím dál častěji a vy jste zmatená. Už jste si myslela, že máte ten rozchod za sebou, a teď toto… Je milý, pozorný a vyhledává záminky, aby vám mohl zavolat, nebo se s vámi dokonce sejít? To je ten muž, kterého jste milovala.

Proč to zkouší?

I přesto, že je vám jeho zájem příjemný, vrtá vám hlavou proč. Proč se najednou začal opět snažit vloudit do vašeho života. Možností je několik. Samozřejmě je možné, že si prostě uvědomil, co jste pro něj znamenala, a rozchodu lituje a snaží se to změnit. Hezké, ale existuje i jiná možnost. Je sám, potřebuje sex a pomazlení a bývalá partnerka, s níž mu to tak skvěle klapalo v posteli, je prostě první, na niž si vzpomene. A řekne si, proč ne? Ale pozor, tato hra na kočku a myš může být nebezpečná. Ne pro něj, ale pro vás. On do toho jde pouze rozumem, pokud na jeho hru přistoupíte a dáte do ní i srdce, můžete se dočkat velkého a bolestného zklamání.

Pokud jste byla iniciátorkou rozchodu vy, je možné, že se takto bude jen snažit uchlácholit své pošramocené ego. A jak jinak, než dostat do postele tu, která ho tak odkopla. A co potom? Nic, on dostal, co chtěl.

A jaké jsou vaše důvody do toho jít?

I vy časem začnete zapomínat na důvod, proč jste se rozešli. Vzpomínky jsou milosrdné a člověku se vybavují jen ty hezké. A pokud nemáte někoho jiného, je možné, že i vám začne mužská náruč, objetí nebo prostě sex chybět. Ale zaplést se s bývalým je sice nejjednodušší, ale také nejnebezpečnější. Pokud do toho samozřejmě nepůjdete s tím, že si chcete jen užít. Ale…

Srdce je nevyzpytatelné, a i přesto, že mu rozum říká ne, ono si udělá, co chce. Takže pokud přemýšlíte, zda se vrátit k bývalému, či nikoli, na sex je čas. Dejte si na čas, aby jste poznala, o co jemu a vlastně i vám jde. Přeci nechcete ten bolestivý rozchod prožívat znovu.

Je to nevěra?

Někdy se však stává, že se se svou osudovou láskou setkáte po letech. V době, kdy už máte oba nové rodiny a životy. Ale ta přitažlivost je nesnesitelná. A tak si řeknete, proč ne, je to bývalý, už jsem s ním spala, tak to vlastně ani není nevěra. Ne? Zkuste si představit, že by váš partner uklouzl se svou bývalou… Taky byste to jako nevěru nebrala? Takže odpověď zní, ano, je to nevěra a odolat je sakra těžké. Ale jako vždy si uvědomte, co můžete ztratit. Stojí vám ta chvíle za to, ohrozit současný vztah? A pozor, vzpomínky bývají zkreslené a unést špatné svědomí není lehké.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat