4 typy žen, které si nejvíc koledují o nevěru

28.11.2010 | Sex a vztahy

Existují vůbec věrní muži? Statistiky nejsou moc optimistické. Šedesát procent ženatých mužů se k nevěře přiznává. Neexistuje způsob, jak se jí vyhnout. Naopak se ale může žena chovat tak, že svého partnera nechtěně do náruče jiné ženy přímo zažene. Tady jsou nejčastější chyby.

Ženy to tak prostě většinou mají. Chtějí věrnou lásku na celý život. Vysní si ten svůj život a ideálního muže. Jenže realita je jiná a dřív nebo později je třeba se probudit ze snu. Někdy to probuzení přichází právě až s nevěrou.

Co tedy dělat, aby vám nebyl manžel nevěrný? Otázku je potřeba si položit jinak. Co nedělat…

Přinášíme vám seznam věcí, které dříve či později zaženou vašeho partnera do jiné postele. Pokud jste si však vzala chronického sukničkáře v domnění, že se právě kvůli vám změní, tak pro vás platí jen jedna rada, vemte nohy na ramena, tito muži se nemění. Ostatní čtěte dál.

Dokonalá hospodyňka

Každý den běžíte z práce na nákup, pro děti do školky a honem k plotně, protože drahoušek přece miluje teplé večeře. Domácí knedlíky, nedělní bábovka, neustále vyžehlené prádlo a dokonale uklizený byt jsou u vás samozřejmostí? Tak to přece má být, čím více komfortu a péče muži poskytnete, tím více ho udržíte doma. Proto si vás přece vzal, umíte vytvořit teplo rodinného krbu. Omyl, milé dámy. Víte, jak to vidí muž? Stanete se součástí jeho inventáře. Doma je teplé jídlo, lednička, gauč a… manželka.

Pak jednoho dne zjistíte, že ten váš je divný, má čím dál častěji pracovní schůzky a cesty… a milenka je na světě.


Hodíte se k sobě? Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Petra, 32 let: „Nikdy jsem nevěřila, že se to může stát zrovna nám. Myslela jsem, že máme ideální manželství. Jsme spolu 11 let a máme 2 děti. Vždy jsem vše dělala jen pro rodinu a najednou jsem zjistila, že má manžel milenku. Byl to pro mě šok. Nikdo by to do něj neřekl. I já bych za něj dala ruku do ohně. Ale stalo se. Najednou mu na mně všechno začalo vadit a vše jsem dělala špatně.

Když se totiž žena promění v dokonalou hospodyni a zapomene na sebe, přestane si jí muž vážit. A to už je jen krůček k nevěře. To neznamená, že teď přestanete vařit a uklízet, ale nepřestávejte myslet i na sebe. Na to, že jste žena. Zajděte si občas s kamarádkami na flám, manžel děti určitě zvládne uložit sám, udělejte se občas vzácnou. Nikdy si nesmí být vámi jistý. To je začátek konce.

Bez make-upu a v teplákách

Opět stejný scénář. Jste spolu už dlouho, máte děti nebo jste na mateřské, tak přes všechny svoje starosti nemáte na sebe čas. Podívejte se do zrcadla. Co máte na sobě a kdy jste byla naposledy u kadeřníka a na kosmetice? V čem spíte? Máte dlouhé bavlněné triko s medvídkem? Špatně, špatně, špatně!

Nejste jen matka, ale také žena a milenka. Nemusíte vstávat o půl hodiny dříve, aby vás nikdy neviděl nenalíčenou, a chodit doma v minisukni, ale nikdy o sebe nepřestávejte dbát. I muži potřebují, abyste je občas překvapila. Kupte si nové sexy prádélko či košilku a překvapte jej. Je jasné, že jste po celodenním shonu unavená, ale takové překvapení nejen zpestří váš sexuální život, ale i pohled vašeho partnera na vás samotnou. Nejste jen manželka, ale taky milenka.

Katka, 28 let: „Manžel mi vždycky říkal, že nesnáší ty zmalované fifleny, co dbají jen na sebe. Jak je na mě pyšný, jak se o ně starám, že mě miluje i v teplákách. A já hloupá mu nejen věřila, ale byla jsem na sebe dokonce pyšná. Jak jsem skvělá matka. A pak to přišlo. Milenka. Byla zmalovaná jak plakát, uvařit neuměla ani čaj, prostě můj úplný opak. Byl to šok, ale i poučení. Sice jsme se rozvedli, ale dnes již vím, že musím myslet i sama na sebe.“

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní z nich vybereme jeden, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.

Dnes ne, jsem unavená

Odmítání sexu, ať už proto, že jste unavená, nebo dokonce za trest, je velmi krátkozraké. Muži bez sexu dlouho nevydrží. Pak si přestanou připadat jako chlapi. To oni nesnesou. A nemusejí si to ani uvědomovat. Pak se totiž vždy najde nějaká „ochotná“ kolegyně či kamarádka, většinou vaše, která se kolem něj bude otáčet, mazat mu med kolem úst a neustále mu říkat, jak je úžasný, skvělý, milý… A neštěstí je hotovo.

Jolana, 38 let: „ Měli jsme tři děti, hypotéku a oba náročnou práci. Já jsem měla co dělat, abych vše stihla. Večer jsem únavou padla do postele jak zabitá. Náš sex se změnil na povinnost jednou za měsíc za dva. Ani jsem si to neuvědomovala, jak málo se milujeme. Pak jsem jednou viděla, jak manžel večer vychází z domu sousedky a loučili se dlouhým polibkem. Byla to má nejlepší kamarádka. Takže jsem najednou přišla o manžela i kamarádku. Byla jsem na dně!“

Muži prostě potřebují slyšet a cítit, že jsou nepostradatelní. Takže je nezapomínejte chválit. Když přišroubuje polici nebo vám otevře kompot, bez něj byste to přece nezvládla. A i když jste unavená, na milování si čas najděte. Posílí to váš vztah.

Matka

„Máš klíče?“ „Vezmi si teplý svetr, je tam zima.“ „Neměl bys už jít, je hodně hodin.“ Kdykoli mu budete chtít něco takového říct, opakujte si v duchu „kouzelnou formulku“: Je dospělý a já nejsem jeho matka.

Zuzana, 44 let: „Manžel je hrozně nepraktický. Nerad cokoli řeší, tak je vše na mně. Banky, nákupy, rodina, děti. Ale nikdy mi to nevadilo. Věděla jsem, že je vše zařízeno a v pořádku. Až do doby, kdy si začal schovávat telefon, začal chodit pozdě domů… Najednou jsem zjistila, že si dokázal udělat samostatný účet v bance, nový e-mail… Evidentně tak neschopný nebyl.

Špatně, pokud budete za něj vše dělat, nikdy se to ani nenaučí. To se pak z manželky a milenky stanete matkou. Taková žena ale přestane být pro muže přitažlivá a sexy. Milenka je pak už otázkou času. Manžel jde do práce a nechal si klíče od auta doma? No a co, bez nich neodjede, vrátí se pro ně a příště si dá pozor. Stejně tak, když jde bez svetru, no tak mu bude zima, na to se neumírá. Je to sice pro něj pohodlné, když za něj všechno uděláte, ale rozhodně to není sexy.

Rada na závěr

Teplo rodinného krbu je důležité pro vás, manžela i vaše děti. Neznamená to, že se o všechno přestanete starat. Ale pokud se vracíte z nákupu oblečení se dvěma košilemi pro manžela, věcmi pro děti a pro sebe jste si zase nic nekoupila, zamyslete se. Tohle není v pořádku. Nemusíte hned jít a vykoupit nějaký butik, ale nezapomínejte na sebe. Občasné posezení s kolegy či kamarádkou, kino, nová halenka vám jenom prospějí. Jen pokud si budete vážit sama sebe, bude si vás vážit i partner.

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat