10 věcí, které muži na ženách nenávidějí

28.11.2010 | Sex a vztahy

Některé věci muži na ženách milují, jiné je naopak přivádějí k šílenství. Jednoduše některé věci, které my považujeme za normální, je prostě znervózňují. Pokud je budete znát, můžete si tím ušetřit nejednu scénu…

Tady je seznam věcí, které muže vytáčejí nejvíc:

1. Když dlouho nakupujete

To je klasika. Muži prostě nákupy nenávidějí. Těžko říct, jestli si myslí, že jídlo, zubní pasta či toaletní papír vydrží půl roku nebo jsou bezedné, ale pokud muž uslyší, že je potřeba velký nákup, je předem otrávený. A to nemluvíme o tom, když si potřebujete koupit něco na sebe. Při zkoušení třetích džín už přestávají vnímat a odsouhlasí vám vše. Jen aby už byli z obchodu pryč. Proto, pokud to jen trochu jde, absolvujte nákupy s kamarádkou.

2. Když jste opilá

Na tom se shodnou snad všichni muži, není nic odpudivějšího než opilá žena. Rozhodně si nezvýšíte kredit tím, že se budete snažit s kamarády udržet krok v množství vypitých panáků. To samozřejmě neznamená, že se nesmíte ničeho napít, ale všeho s mírou.

3. Když mluvíte sprostě

Když žena mluví „jako dlaždič“ tak na tom není vůbec nic sexy. Nejhorší kombinace je vulgární výrazy a nezkrocené emoce. Ječet na všechny okolo a ještě u toho používat sprostá slova? Tak pokud se takto předvedete muži, se kterým teprve začínáte, můžete si být jistá, že je to vaše poslední rande. A to platí i v případě, kdy partner občas nějaké to nevybíravé slovíčko sám použije. U něj se to dá omluvit, u vás ani náhodou.


Telefonní astroporadna! Zkušené kartářky a astroložky! Odhlate svůj osud!

4. Když jej srovnáváte s jinými muži

Samozřejmě nejhorší případ je, když jej srovnáváte se svým bývalým. Věty typu: „To Pavel by nikdy…“ „Když jsem žila s Karlem…“ Na to pozor, tyhle věty by mohly být pro váš vztah nebezpečné. Ale uznejte, vy taky nechcete poslouchat, jak jeho bývalá skvěle vařila a vy tu omáčku tak neumíte. A to zvláště, když jste celé dopoledne strávila u plotny. Takže než něco řeknete, vždy si to dobře rozmyslete. Věci, které jednou vyslovíte, už zpět nikdy nevezmete.

5. Když se jej snažíte donutit, aby vyjádřil své city

Upřímně, kdyby vám neustále říkal, jak moc vás miluje, jak jste to nejlepší, co ho v životě potkalo… To by vás po čase nejen přestalo bavit, ale hlavně by ta slova neměla ten pravý význam. Ale někdy by to říct mohl, že? Ale rozhodně si vyznání lásky nevynucujte. Muži nesnášejí, když je k čemukoli nutíte. Vyvarujte se otázek typu: „Miluješ mě?“ „Řekni, co pro tebe náš vztah znamená?“ Čím víc to po nich budete požadovat, tím méně často to uslyšíte. Udělejte se vzácné, jděte s kamarádkou do kina, na večeři, kupte si navzájem kytičku a tu si doneste domů… A uvidíte, že se bude ten váš moct přetrhnout. Tento způsob je ovšem naprosto nevhodný, pokud máte doma chronického žárlivce.

6. Výrazné líčení a parfém

Ne, že by žena musela chodit nenalíčená, ale i tady platí všeho s mírou. Pokud vás s sebou vezme na firemní večírek a vy se obléknete, nalíčíte a navoníte jak na večerní party, bude to spíše trapas. Vždy si musíte dopředu zjistit, kam jdete, jaký je tam program, a podle toho se přizpůsobit. V těchto případech totiž méně bývá více. A tím méně se rozhodně nemyslí délka sukně.

7. Věčné diety

Neustálé hovory o dietách a vašich proporcích přivádějí muže k šílenství. To, že vy berete jako pohromu, že jste přibrala dvě kila, neznamená, že on si toho vůbec všiml. Vlastně téměř jistě lze říct, že ne. Ale pokud mu to budete neustále opakovat, tak nejen, že ho totálně otrávíte, ale navíc vás jako baculatější začne vidět i on. A pokud vás někdy pozve na večeři? Zapomeňte na dietu, on si chce užít romantický večer s vámi, a ne se koukat, jak chroupete salát. Ono se pro jednou nic nestane, když porušíte dietu.

8. Když se chováte majetnicky

Jdete spolu do společnosti a vy chcete dát všem najevo, že patříte k sobě. Neustále mu visíte kolem krku, líbáte ho a držíte za ruku. Jakmile vám na minutku zmizí z očí, ihned jste u něj. Co byste tam přece dělala sama? Tak na to pozor. Nechte jej být. Využijte toho a pobavte se i s jinými lidmi. Uvidíte, že na večírku se najde určitě několik lidí, s nimiž najdete společné téma.

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.

9. Když mu vyčítáte, že moc utrácí

Ano, on vám to dělá taky, vyčítá, kolik jste utratila, to je ale „něco jiného“. Pokud jde váš drahoušek s kamarády slavit, nikdy se neptejte, kolik utratil, nevyčítejte, jak drahý dárek koupil. Na to jsou muži hákliví. Co se týká rodiny a přátel, tak většinou na peníze nehledí a rozhodně nesnesou, když jim to budete vyčítat. Budou vás pak mít za lakomou krknu.

10. Výčitky, že moc vypil

To udělá jen partnerka začátečnice a ještě ve chvíli, kdy se chlap vrátí domů. Jen málo věcí tak muže naštve jako to, že se z něj budete snažit dostat, kolik toho vypil. Tak za prvé, pravdu vám neřekne, jednak z hrdosti, ale s největší pravděpodobností si to ani nepamatuje, a za druhé, není větší chyba než diskuse s podnapilým mužem. To platí jediné, dát mu najíst, svléct jej a dát spát.

Tak tady máte, milé dámy, výčet základních věcí, na které jsou muži alergičtí. Nelze však samozřejmě říct, že všechny výše jmenované věci vadí všem mužům. Ale věřte, že minimálně na polovinu z nich je zrovna ten váš vysazený. A někdy o tom ani nevíte. Takže si dejte na tyto věci pozor a sledujte reakce a jemné náznaky partnera. Muži jsou prostě křehká stvoření a ženy s nimi musejí nakládat opatrně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat