Komentáře k článku

gabika 01.06.2011

mila Denisa,neviem ako si čítala ten článok,ale nie je to tak ako si si to ty prečítala.Ty si presne ten typ zrelý na mužovu neveru.No samozrejme ,že chcú všetko to čo píšeš,ale my im máme niekedy dať menej ako chceme,lebo menej je niekedy viac a tepla večera a vyžehlená košela nemá byť pre neho niečo ,čo má vždy stopercentne k ruke.Prečítaj si ten článok ešte raz a ak tam skutočne nenájdeš aj niečo iné ,tak je to tak ako hovorím ja....každá žena má takého muža akého si zaslúži.Budeš okolo neho skákať a on to bude brať ako samozrejmosť a smiať sa bude s milenkou a možno mu nebude vadiť,že je trochu hladný a pokrčený.chápeš,Deni???:))):-)

xxx 27.06.2011

taky to znam jako muž mužu ríct to že chlap když se snaží o vše a jak muže stejne to je na nic. v pondelí tě přitelkyně miluje na zblaznení<3 a v utery už miluje jiného*4* to te taky nepochopitelné ale je to tak.

mirek 24.07.2011

a co kdyz je to obracene.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat