Ženy po třicítce často začnou být bisexuální

22.12.2010 | Sex a vztahy

Ženská sexualita prodělává velké změny celý život. Nejsebevědomější a nejuvolněnější jsou ale ženy po třicítce, kdy se také zbaví předsudků a začnou si plnit tajné sny a přání. Většina bisexuálek tehdy poprvé objeví, jakou rozkoš skrývá sex se ženou.

Většina učebnic sexuologie píše,  že ženské sexuální preference se pevně formují kolem dvacátého roku života. To samé platí pro muže. Stále více studií z poslední doby ale tento mýtus vyvrací. Zvláště u žen se pak ukazuje, že se sexualita s věkem mění, a čím je žena starší, tím je sexuálně sebevědomější, uvolněnější a více si dokáže potěšení z milování vychutnat.

Psycholožka Lisa Dimondová z University of Utah deset let zkoumala sexualitu stovky žen a zjistila, že se u nich orientace s věkem stala proměnlivou. Některé bisexuálky se staly lesbičkami, jiné naopak zakotvily natrvalo u sexu s muži.  Ale největším překvapením bylo, že nejvíce žen začal sex se ženami přitahovat a staly se bisexuálními či přímo lesbičkami po třicítce.

„Po třicátých narozeninách byla tato změna nejmarkantnější,“ tvrdí Diamondová.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat