25 věcí, které jste o sexu nevěděli

V sexu je stále co objevovat. Nikdy nikdo nebude vědět tolik, aby se mohl nazvat odborníkem přes sex, který je obeznámen se všemi perličkami, pikanteriemi a výjimkami světa. Navíc, některé z nich pobouří, jiné vykouzlí úsměv na tváři. Jedno je ale jisté: všechna fakta si zaslouží naši pozornost. Třeba v těch našich objevíte inspiraci i vy!

1. Průměrný ejakulát obsahuje 150 kilojoulů. Sexem se za hodinu spálí 630 kilojoulů.

2. Partneři se obvykle milují ve dvou až pěti polohách během jednoho milostného setkání. Mezi nejoblíbenější polohy patří misionář a žena nahoře.

3. Ženy se stávají v sexu aktivnějšími ve 40 %.

4. Sex si lépe užívají ty páry, které obvykle tráví večery doma u televize. Milují se totiž častěji a sex pozitivněji hodnotí.

5. I kousání patří mezi oblíbené intimní praktiky! 44 % mužů se líbí, když jsou při sexu něžně partnerkou pokousáni!

6. Nejvhodnější doba na milování je v 9 hodin ráno, protože hladina testosteronu dosahuje vrcholu.

7. Průměrná předehra trvá šest až dvacet minut.

8. V Čechách patří mezi nejčastější výmluvy v ložnici únava, bolest hlavy a příliš mnoho práce. Nejkurióznější výmluvou je krmení kočky.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

9. Muži i ženy se shodují, že mezi důležité sexuální faktory patří otevřená komunikace a psychická pohoda.

10. Orgasmus současně s partnerem prožívá 53 % mužů a 45 % žen.

11. Ženy vysílají v průměru pětkrát více sexuálních signálů než muži.

12. Muže dráždí ženy s plnými, rudými a lesklými rty, protože imitují dámské pohlaví. (Čtěte také: 5 chyb, které dělají muži při sexu)

13. Ženy masturbují ve 47 % méně než jednou za měsíc, kdežto 46 % mužů až 4 x do týdne.

14. Výborným afrodiziakem je hrst oregana neboli dobromysle vhozená do koupele.

15. Nejdelší penisy se podle všeho nacházejí ve Francii. Rusům a Američanům patří druhá a třetí příčka.

16. Češi souloží v průměru 2x týdně, nad 45 let věku je to už jen jednou týdně. Soulož a předehra je celkově otázkou 30 minut.

17. Jeden výzkum v USA ukázal, že muži si od svých partnerek přejí dráždivé oblečení, dobré jídlo, klidnou hudbu, ztlumené světlo a atmosféru neznámého prostředí, aby se více vzrušili.

18. Průměrně vzdělaní lidé většinou žijí bohatším sexuálním životem než ti s vysokoškolským vzděláním. Proč tomu tak je, se zatím ještě nikomu nepodařilo vysvětlit.

19. Druhé a další manželství je pro sex skoro rájem. Předchozí zkušenosti se úročí, a tak to podle výzkumu dotyčným v posteli lépe klape.

20. Erotické sny se nejčastěji vyskytují u mužů v období dospívání. S rostoucím věkem jejich počet klesá.

21. Při prvním pohlavním styku v životě prožilo orgasmus 79 % mužů, ale jen 7 % žen.

22. Ženy provádějící orální sex partnerovi stylem, že mají penis vsunutý hluboko do úst a vytvářejí podtlak, se mohou dočkat infekce dutin. V důsledku vakua může dojít k průniku ejakulátu a tím zavlečení infekce do dutin. V okamžiku vyvrcholení by se proto žalud měl nacházet uprostřed úst a nedotýkat se měkkého patra. (Čtěte také: Rady a tipy, jak si nezpackat vztah hned na začátku)

23. Mezi velmi citlivá a vzrušivá místa se řadí kožní záhyby. Patří sem loketní jamky, šíje, oblast pod prsy, oční víčka, podpaží, rozkrok, místečko za ušima nebo zákolení.

24. Přední třetina pochvy je citlivá na dotek, zadní dvě třetiny na tlak. Proto není potřeba „velkého nádobíčka“ pro orgastické uspokojení ženy. Citlivé body má totiž hned „za dveřmi“ svého klína.

25. Nekuřáci si sex mnohem více užívají. Možná je to tím, že čas, který jiní tráví u cigaret, radši zužitkovávají v posteli.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat