Jste zamilovaná? Víme, jak to poznáte!

Kolikrát už jste kamarádce na otázku „a miluješ ho?“ odpověděly rozpačitým „ani nevím“... K sobě byste ale upřímné být měly!

Někdy si vlastně nejsme jisté, jestli jsme se do svého nového objevu zamilovaly. Bety vám přináší 10 nejčastějších a nejspolehlivější příznaků!

1. Konec myšlenek o bývalém

Ačkoli jste se z předchozího vztahu již vzpamatovala, stejně se vám do mysli občas vkrade myšlenka, co asi bývalý partner dělá, jak by vše vypadalo, kdyby nebyl už jen bývalým partnerem, a občas vám ujede věta typu: „To Honza/Martin/Michal atd. by...“
Ale jak je na obzoru nová láska, expartner vám z hlavy jednoduše zmizí. Spíše začínáte přemýšlet o tom, jaké by to bylo, kdyby nový pan božský zakotvil natrvalo po vašem boku. Čímž se dostáváme k bodu dva:

2. Myslíte jen na něho

Jeho obraz je to poslední, co máte před očima, než usnete, a také to první, co si představujete po probuzení. A možná se vám o nové známosti i zdálo. Kamarádky vás několikrát nachytají, že vůbec neposloucháte, co vám vyprávějí, protože jste v duchu u svého miláčka, v obchodě přemýšlíte, jestli by se ten který předmět panu božskému líbil, zkrátka mnoho jiných myšlenek ve vaší hlavě nepobývá.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

3. Chcete ho znát

O krátkodobých a nahodilých známostech toho mnoho vědět nemusíme (a popravdě řečeno ani nechceme). Nejsme do nich zamilované. Ale pokud je na obzoru naděje na opravdovou lásku, pak strčíme do kapsy i výzvědnou službu. Záleží nám na tom, co náš objev přes den dělal, co si myslí, jaký má názor na cokoli, co nás tíží, pokud se mu nedařilo v práci, jsme z toho smutné a naopak – každý úspěch prožíváme s ním, jako by byl náš vlastní.

4. Líbí se nám i jeho zlozvyky

To, co by nás u jiných rozčilovalo, považujeme u středobodu našeho zájmu za „vlastně roztomilé“. Je nám jedno, že si dává při jídle do pusy příliš velká sousta,  že se na veřejnosti příliš nahlas směje apod. Dokážeme muže svých snů brát takového, jaký je. (Čtěte také: Máte hříšné myšlenky? Netrapte se a užijte si je!)

5. Funguje chemie

Tenhle znak není nutné příliš rozepisovat. Zda chemie mezi partnery funguje, se pozná po několika minutách. A většinou se to nedá změnit.

6. Nevšímáte si ostatních mužů

Kamarádka vás upozorní na přitažlivého muže jdoucího na druhém chodníku, ale vy nejen že jste si ho vůbec nevšimla, ale nejspíše byste nezaznamenala, ani kdyby okolo vás procházel Johnny Depp.

7. Trávíte s ním každou volnou chvilku

Vlastně byste nejraději s panem božským trávila veškerý čas. Nemůžete se dočkat, kdy ho zase uvidíte, na každou společnou chvilku se těšíte jako malé dítě na Vánoce. Když nejste spolu, stýská se vám.

8. Nevadí vám kompromisy

Najednou nemáte problém přizpůsobit svůj životní rytmus muži svých snů. Klidně pojedete přes celé město, jen abyste spolu mohli povečeřet, nebudete se vzpouzet, když vás pozve na koncert kapely, kterou jste vždycky nesnášela.

9. Ostatní priority nějak vymizely

Žila jste pro svou práci, až se vaše okolí obávalo, že jste workoholička, a najednou spěcháte v šest z kanceláře a na práci o víkendu jste už úplně zapomněla. Třikrát týdně jste chodívala cvičit, protože jste chtěla mít skvělou fyzičku, ale najednou posilovnu vyměníte za večeři s miláčkem. Zkrátka není nic důležitějšího než On. (Čtěte také: Rady a tipy, jak si nezpackat vztah hned na začátku)

10. Přemýšlíte o společné budoucnosti

Jste spolu sice krátce, ale najednou v zimě plánujete společnou letní dovolenou, dovedete si představit, že s tímhle mužem byste měla dítě, zkrátka je pro vás společná cesta životem tak nějak samozřejmost.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Pizza se smetanovým základem

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat