Máte hříšné myšlenky? Netrapte se a užijte si je!

21.12.2010 | Sex a vztahy

Fantazie. Co bychom byli bez ní. Kolikrát nás již zachránila před pořádnou „depkou“. A co na tom, že se jedná o hříšné myšlenky. Fantazie obohacuje náš intimní život. Takže pokud nevíte, jestli jsou dobré, nebo špatné, pomůžeme vám je objasnit.

Intimní tajemství

Na hře s myšlenkami je skvělé, že jsou jen vaše. Nikdo je nevidí, nikdo je neslyší, a proto si v nich můžete dělat cokoli. Najednou se vám v hlavě začnou odvíjet erotické fantazie, v nichž jste hlavní hrdinkou samozřejmě vy a … současný či minulý partner, kolega, nebo dokonce šéf a nebo i kamarádka. Ale třeba někdo úplně cizí.

Můžete se v nich vracet do známých či fiktivních míst a dělat věci, které byste ve skutečnosti nedělala. Co takhle vášnivý sex na pláži s nádherným, opáleným svalovcem? Rychlovka se šéfem v práci, když si vás pozve „na kobereček“? Ať už si představujete cokoli, mějte na paměti, že jsou to jen a jen vaše představy a nejen, že se s nimi nemusíte nikomu svěřovat, ale rozhodně se za ně nestyďte a klidně se nechejte unášet představami.

Výčitky?

Ano, je to příjemné nechat se unášet hříšnými představami. Jenže, na jedné straně sice můžou být prospěšné pro váš sexuální život, ale na straně druhé jsou někdy hodně otravné a vtíravé. Někdy se vám odehrávají před očima scénky, aniž byste o ně stála. Nejhorší pak je pocit, že vlastně podvádíte svého partnera, že děláte něco špatného, zakázaného. Vám by se přece taky nelíbilo, kdyby váš milý snil o sexu s prsatou blondýnou místo vás.

Tady ale nejde o to, že jste nespokojená ve vztahu, i když to tak samozřejmě být může. Jen si jej zpestřujete. Zkuste se jen nad nimi zamyslet, zda by nešlo něco využít při hrátkách s partnerem.


Zůstane s vámi nebo odejde za milenkou?
Ohleduplně vám odpovím! Vaše kartářka Ivona

Neberte je vážně, berte je s nadhledem a užijte si je. Čím víc je budete řešit a rozebírat, tím vtíravější budou. Vy přece víte, co je realita a co jen snění. A právě představy vám dovolí snít a představovat si co by bylo, kdyby. Takže stůjte pevně nohama na zemi a sněte…






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat