Zabijáci nálady. Pánové, tohle si při sexu odpusťte!

22.09.2015 | Sex a vztahy

Tak jako jsou muži schopní nás téměř okamžitě vzrušit, tak nás umějí zase rychle „polít studenou sprchou“. Co jsou největší zabijáci sex-appealu u muže?

1. Rychle na věc

Ano, rychlovky jsou občas skvělá věc, ale jinak fungují jen ve filmech – ženské tělo je potřeba nejdřív trochu naladit. A to za 30 sekund nenastane…

2. Au, takhle ne

Zkuste brát vážně, když vám říkáme, že některé vaše „taktiky“ na nás nezabírají. A když se nám něco nelíbilo jednou, je vážně malá pravděpodobnost, že se to za pár dní změní. A když nám ujede v rámci milování nějaké to „au“ apod., zpozorněte, nepokračujte.

3. Vyhrál jsem

Nebudeme si nic nalhávat – je pro nás mnohem lepší, pokud dosáhneme orgasmu před vámi. Navíc to, že se snažíte nejprve uspokojit nás a pak teprve sebe, je sakra vzrušující!

4. Jsi na řadě

Tak jo – většina z nás si užívá, pokud může svého muže pěkně uspokojit, třeba prostřednictvím orálního sexu. O tom není pochyb. Jenže pokud si takhle představujete romantický večer a milování vůbec, máme pro vás špatnou zprávu – sex je o dvou lidech. A platí „něco za něco“. Tak nám to pěkně oplaťte!

5. No, myl jsem se… včera

A když už jsme u těch orálních aktivit, v drtivé většině případů bychom vážně uvítaly, kdybyste před tím absolvovali sprchu. A vůbec to platí o sexu obecně. Není nic horšího než špína za nehty a pach dva dny starého potu…

6. Hlavně žádné přesčasy

U orálního sexu ještě zůstaneme. Ačkoli ho milujeme a užíváme si ho, vážně není nutné věnovat se nám „tam dole“ třeba hodinu. To je nad naše síly. Opačně to platí také – většina z nás nebude po 30 vteřinách vaší snahy „hotová“.

7. Beze slov

Mluvte na nás při milování! Říkejte nám, jak jsme krásné, jak vás vzrušuje naše tělo, jak se vám líbí, co děláme, co vám máme udělat, aby se vám to líbilo… Hlas je silné afrodiziakum, tak ho používejte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat