5 důkazů, že je váš milostný život v pořádku

Mega orgasmy, mega zážitky, mega frekvence, chuť i sexuální myšlenky. Realita je někdy tak zkreslená! Podléháte panice, že jinde, v jiných ložnicích a u ostatních párů to v posteli chodí lépe než u vás? Nenechte se vykolejit. Tohle je 5 důkazů, že s vámi vůbec nic není!

Mirka se v práci chlubí, že se miluje každý den. Brácha Petr tvrdí, že jeho žena dosahuje neuvěřitelných gejzírů rozkoše. Pravda, nebo lež? Hlavně nemějte komplexy, v milostném světě je totiž hodně věcí naprosto v normě. Které třeba?

1. Prostě si to sama neděláte - často

Onanie je zdravá! Uchylte se k ní, když máte potíže! Přizvěte partnera a znovu se naučte poznávat svá těla! Jako fajn, ale zrovna vy nemasturbujete každý týden. Důvod? Prostě na to nemáte čas nebo chuť. Jste divná? Ne.

Podle sexuologa Zlatko Pastora ženy oproti mužům masturbují méně. (A nejvíce si to dávají pubescenti.) Samozřejmě, masturbace se někdy doporučuje jako léčebná metoda při sexuálních dysfunkcích a její vliv na osobní i partnerský život nelze podceňovat ani bagatelizovat, nicméně pokud nepatříte k těm, kdo bez dvou orgasmů vyvolaných svépomocí nevyjdou z domu, nemusíte se děsit – do muzea bizarností doopravdy nepatříte.

2. Orgasmus nemáte podle příruček

Sáhněte tady, pak udělejte tohle, nakonec to dopadne takhle a bude to bomba… Super, jenže váš orgasmus takhle neprobíhá. Milujete to totiž naprosto jinak. Anomálie? Divnost? Důvod k obavám? Ale kdeže. Výše zmíněný sexuolog tvrdí, že žena sama nejlépe pozná, co je jí příjemné, co jí přináší vzrušení, takže logicky právě tohle pak vyhledává.

„Neexistují žádná kontaktní místa nebo body, které by ženě spolehlivě zajistily prožití rozkoše. Návody typu ‚kam a jak sáhnout, abychom ženu spolehlivě uspokojili', se míjejí účinkem,“ zastává názor Zlatko Pastor. Takže pohoda.

3. Neprožíváte ženskou ejakulaci

Mohutné výstřiky, gejzíry tekutiny, křečovité záškuby, promočená prostěradla, zírající muži… Fenomén výstřiku určitého množství průhledné tekutiny na vrcholu orgasmu chtějí mít všichni, neboť je to „cool“. Tenhle pocit neznáte? Je vám líto, že partner po nocích civí na porno se ženami-fontánami? Pak musíte oba vědět pravdu.

Váš neexistující mokrý orgasmus je vlastně běžný standard. Tohoto typu vyvrcholení dosahuje jen velmi malé procento obzvlášť vzrušivých a disponovaných žen. Podle statistik ho dosahují (a to navíc pouze někdy) jen 3 % žen. Rozhodně se tedy nejedná o „normálku“, která je součástí každodenního života.

4. Nesouložíte třikrát týdně

Z celonárodního výzkumu sexuálního chování Čechů vyplynulo, že našinci se milují dvakrát až třikrát týdně (když jsou v optimálním věku a optimální síle). Za prvé, výsledky odrážejí reprezentativní vzorek obyvatelstva, takže se závěry netýkají všech, za druhé, všichni víme, jak je to s tím přikrášlováním. „Napíšu tam o dvě čísla víc, ať nejsem za exota!" Tak asi tak nějak.

Sex je příjemný a nezbytný pro fungování partnerského života, ale je jasné, že nikdo „nemůže pořád“ a vždycky. Statistiky jasně dokazují, že až 50 % žen má minimálně někdy problémy se sexem, který je ovlivněn nějakými z rizikových faktorů, jako jsou věk, kouření, stres, nemoci, obezita, hormonální výkyvy a další a další. Fakt nemáte sex třikrát týdně? Je načase vznést jen: A co jako?

5. Občas svolíte k milosrdnému sexu

Co je to ten milosrdný sex? Však to znáte… Svolíte k němu tehdy, kdy na milování nemáte moc náladu, ale zároveň chcete druhému vyhovět, „zbavit se ho“ a učinit konec těm jeho vyčítavým řečím – i navzdory tomu, že si to sama neužijete. Neupřímné! Neetické! Manipulativní! Pro někoho možná, ale ruku na srdce…

Ona moderní žena současnosti stíhá domácnost, děti, kariéru a péči o sebe, tak proč by vždycky měla být plná nekonečné vášně, touhy, energie a sexuálních představ - 24 hodin denně? Jestli taková je, je to super, ale bohužel sex vždycky neprobíhá jako v televizním seriálu a ženy občas k sexu svolí i přes svoji únavu/nechuť/menstruační dny proto, aby muži měli dobrý pocit a aby prožili to, co si přejí. To není ani sobecké, ani nenormální.

Pokud sem tak milosrdný sex praktikujete, nemějte výčitky svědomí. Však vy mu tu vášeň a divokou jízdu na těle i na duši předvedete jindy, no ne?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat