Komentáře k článku

Zelená sedma. 01.11.2016

Je legrační číst si názory "mladých."Počkejte až Vám bude aspoň sedumdesát a pak hodnoťte.Ano,když se to povede je život krásný i ve vyšším věku.No ale ne každý se dožije.Myšleno bez ztráty hvězdičky.*5*

fanny 02.11.2016

po 60 to jde uz pomaleji ale vzajemny oralni sex je fajn ,,ty hratky okolo jsou lepsi nez ty 3 minuty u mladejch a nemaj jsi co rict .jen muj nazor jsemmspokojeny ,;-)

Karel Smrček Praha 5 02.11.2016

Milování je krásné v každém věku, když k němu má člověk vztah, jak se říká od Pána Boha. Komu sex nic neříká, nemůže jej ani kvalitně prožít. Mě je 67 let, partnerce 55 let a "divočina" je u nás 1x-2x týdně a to k obapolné spokojenosti. Děláme orál, anál, ve vaně piss,spojení na všechny možné způsoby a navíc máme přátele, kteří se nebrání souložení ve čtyřech a sem tam někdy i s výměnou partnerek. Zkrátka "vo tom to je" !

Jituna 03.11.2016

Je nám s přítelem již oběma k šedesátce a nikdy jsme neměli televizi,jsme bezdětní a tak byl sex naše hlavní zábava,dělali jsme to spolu skoro každý den.I nyní se každý den těšíme až na to,jak říká přítel vlítnem.Je to to nejhezčí co máme.O impotenci se nedá u mého miláčka mluvit,vím ,že u většiny mužů je to jinak,Tak vám chlapi přeji jenom tolik,aby vám stál jako kolík.

kamila76 07.12.2016

partneři jsou zkušení, znají sebe sami

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat