8 dobrot pro žhavou noc. Co podávat na Valentýna?

10.02.2017 | Sex a vztahy

Pokud slavíte svátek svatého Valentýna, je víc než pravděpodobné, že romantický večer skončí ještě romantičtější nocí. Ale stejně není od věci se „pojistit“. Jaké potraviny by neměly chybět na stole během valentýnské večeře, aby vše dopadlo podle vašich představ?

1. Čokoláda

K valentýnskému večeru prostě patří. A evidentně je k tomu dobrý důvod! Musíte ale podávat čokoládu (nebo dezert z ní) s vysokým obsahem kakaa. Jen málokterá dobrota je tak smyslná, jako právě čokoláda! A ještě pozitivně ovlivňuje naše libido.

2. Celer

Ať už řapíkatý nebo tradiční bulva, oba mají afrodiziakální účinky. To už věděly naše babičky. Že do svého milého těžko „nasoukáte“ syrový neb třeba obalovaný celer? Zkuste ho schovat třeba do úžasné krémové polévky.

3. Avokádo

Nejen čokoláda „donutí“ tělo produkovat ty správné hormony. Podobně funguje i avokádo. Proč nepřipravit úžasné guacamole a počkat, až se dostaví ty správné účinky?

4. Mango

Co takhle pustit na valentýnskou slavnostní tabuli nějakou tu exotiku? Jako součást smyslného dezertu můžete podávat například mango. Obsahuje spoustu vitaminu E, který spolu s dalšími látkami podporuje mužskou touhu.

5. Med

Především na mužské libido má med ty pravé účinky. A navíc není vysloveně nutné podávat ho na talíři. Pokud vám nevadí lepkavost medu, můžete ho servírovat rovnou na sobě…

6. Hřebíček

Nepodceňujte ani sílu některých druhů koření! Například hřebíček, který se hodí do sladké, ale i některých pokrmů slané kuchyně, podpoří libido jako máloco.

7. Muškátový oříšek

A u koření ještě zůstaňme. Takový muškátový oříšek dokáže nahnat krev do těch správných partií na těle vašeho partnera. A to se pro romantický večer hodí, co říkáte?

8. Česnek

Příroda má někdy zajímavý smysl pro humor. Česnek sice dokáže nastartovat libido, ale upřímně – jeho „vedlejší účinky“ v podobě silného aroma, které vás jen tak neopustí, ho tak nějak diskvalifikují z romantických večeří. Zkuste jej trošku „propašovat“ do nějakého pokrmu. Pak ho chuťově ani nezaregistrujete, ale později si můžete užít jeho povzbudivých účinků.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:07
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat