Na velikosti záleží. S delším penisem je snadnější dosáhnout orgasmu

27.05.2017 | Sex a vztahy

Asi třetina žen nikdy nedosáhla orgasmu. Ze zbývajících dvou třetin má pravidelně orgasmus méně než polovina a pouze zlomek je schopen vyvrcholit jen vaginální penetrací bez stimulace klitorisu. Americkým vědcům se ale podařilo odhalit, že pravděpodobnost dosažení vaginálního orgasmu penetrací penisem se zvýší tehdy, když je penis nadprůměrně dlouhý.

„Náš výzkum naznačuje, že orgasmus ženy během vaginální penetrace penisem je ovlivněn charakteristikami mužské kondice, pro mnoho žen je důležitá velikost penisu, a preference pro delší penis zvyšuje pravděpodobnost dosažení vaginálního orgasmu penetrací,“ píší autoři výzkumu v odborném časopise Journal of Sexual Medicine.

Nicméně vaginální penetrace je nejméně vhodný způsob stimulace ženy pro dosažení orgasmu. Mnohem podstatnější je stimulace klitorisu, orální stimulace pohlavních cest ženy a hluboké líbání. Tyto tři způsoby dráždění jsou vědecky dokázanou nejspolehlivější metodou – a zvláště jejich kombinace – k vyvolání orgasmu u ženy.

Jak jsou na tom Češi?

Ať už na velikosti mužské pýchy záleží nebo ne, je to veličina, která poutá pozornost nejen žen, ale i samotných mužů. A podle nejrůznějších průzkumů se čeští pánové nemají za co stydět!

Podle dat lze celosvětový průměr stanovit asi 14 centimetrů v erekci. Češi jsou na osmém místě s 16 centimetry. Největší údy mají muži v Kongu, v průměru 18 centimetrů v erekci.

Naopak nejmenší pyje mají Číňané, Japonci, Korejci, Indové a Filipínci. Jejich penisy v průměru měří 10 až 11,5 centimetru v erekci.

Kdo je na tom nejlíp?

1. Kongo –  18 cm
2. Ekvádor – 17,5 cm
3. Ghana – 17,3 cm
4. Kolumbie, Venezuela – 17 cm
5. Libanon – 16,8 cm
6. Bolívie, Maďarsko – 16,5 cm
7. Jamajka, Panama, Súdán – 16,3 cm
8. Brazílie, Česko, Haiti, Peru, Portoriko – 16 cm







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat