4 techniky nohou zdokonalí vaše milování

Bolí vás pohlavní styk? Řešíte, jaké polohy zvolit, aby se ve vás jeho penis neztrácel, nebo naopak kvůli své délce neumordoval děložní hrdlo? Prozradíme vám jednoduchý trik, který určitě zabere!

Můžete milovat sex v misionářské poloze, můžete upřednostňovat divokou jízdu v pozici nahoře, můžete se jen tak nudit a hledat zpestření. Vlastně je úplně jedno, co chcete, nebo jaký máte k sexu postoj, protože on dokonalý nebude, dokud se nezaměříte na pozice svých nohou. (Ano, hádáte správně, nohy opravdu neslouží jenom k tomu, aby se o ně váš milenec opíral). Kvalita sexu se totiž kromě jiného dost odráží v tom, jak je máte natažené, pokrčené, roztažené nebo sevřené.  

4 fáze – 4 zážitky

Je snad překvapením, že experimenty s výměnou sexuálních poloh nejsou to jediné, co můžete pro svůj sexuální život udělat? Určitě ne, nicméně o fázích nohou nikdo moc nepřemýšlí. Vezměme to tedy od začátku.

Kdy natáhnout?

Má-li partner větší penis a vás milování bolí, stačí při milování mít nohy natažené, čímž se dráha jeho orgánu v pochvě zkrátí a vy si nebudete připadat jako, pardon, u řezníka. Aplikovat to můžete v polohách, kdy ležíte na zádech, a partner na vás leží či klečí například u hrany gauče. Když už je o něm řeč… Nechte ho, ať si klidně klečí dál, vy na tomhle kusu nábytku zaujměte pozici v bok, nejdřív nohy pokrčte, aby do vás mohl snadněji vstoupit, poté je maximálně natáhněte. Opírat se můžete o ruce.

Pokud máte náladu na trochu experimentu, položte pro změnu na záda vy jeho, čelem od něj přidřepněte nad jeho penis, ruce položte mezi jeho roztažené nohy, nakloňte se dopředu a své dolní končetiny natáhněte směrem k milencově obličeji. Vlastními pohyby po jeho těle si budete stimulovat klitoris! NEPŘEHLÉDNĚTE: Vrže vám při milování postel? Zasmějte se, ale nepřestávejte!

Proč pokrčit?

Pokud nohy pokrčíte a přitáhnete si je k hrudníku, proniknutí penisu bude hlubší, což přivítají hlavně ženy, kterým se zdá nádobíčko partnera o něco menší. Kromě klasické misionářské polohy, kterou si v této souvislosti nejspíš hned vybavíte, se k vyzkoušení nabízí i něco o trochu náročnějšího. Partner se posadí, opře se za zády o ruce a mírně roztáhne nohy. Vy, čelem k němu, si mu sednete do klína tak, aby bylo možné mu položit nohy na ramena. Když se s nimi nakloní víc dopředu k vám, bude vaše tělo připomínat písmenko V. Poloha způsobí tlakovou stimulaci zadních partií pochvy. Oželet ale musíte stimulaci poštěváčku. Na chudáka se v tomhle případě nedostane. Vy i partner budete mít plné ruce práce – a to doslova.

Za jakým účelem neroztáhnout?

Pokud vyklouzává ven, mrška, je třeba ho trochu „zafixovat“ pevnějším sevřením nohou. Pokud k sobě kolena nepřicvaknete, nedojde k přiléhavějšímu sevření, takže může uniknout, ptáček! A taky přijdete o intenzivní dráždění poštěváčku, neboť stisk nohou přitiskne vaše stydké pysky k jeho pohlaví. Vhodnou polohou pro experimenty je poloha zvaná Lžíce (partneři leží na boku v řadě za sebou). Nebo si lehněte na záda, požádejte, aby si klekl k vašemu zadečku, a vyhoupněte nohy k jeho ramenům.

Za jakým účelem roztáhnout?

On bude mít dobrý výhled tam, kam se opravdu rád dívá, vy širší oblastí vulvy pohltíte jeho mužství a dáte šanci volně se pohupujícímu šourku, aby se zapojil do hry. Lehněte si na záda, dejte si pod zadnici ruce a rozevřete svůj klín, co to jen půjde. Však on už si s nastalou výzvou poradí! Když se situace nezhostí jako chlap, nabídněte mu náhradní řešení. Ať si klekne na paty a opře se za zády o ruce. Sedněte si do jeho klína jako do křesla, přidržte se rukama za jeho stehna a roztáhněte nohy. Když se bude divit, jak jste na to přišla, tak přece na Bety.cz!
A co děláte se svýma nohama vy?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat