Sveďte HO bez jediného doteku!

10.04.2012 | Sex a vztahy

Ke spokojenému vztahu patří i šťastný milostný život. Pokud nechcete, aby sex upadl do stereotypu, zkuste být ve svádění trochu kreativní. Poradíme vám!

Smyslný šepot

Představte si, že jste třeba na večírku, v divadle nebo prostě jdete společně z práce. Vy se najednou téměř přiblížíte až k partnerovi (ale nedotýkat se) a potichoučku, tak aby bylo jisté, že vaše slova slyší jen on, a smyslně zašeptáte třeba něco ve smyslu „celý den jsem myslela jen na tebe“ nebo „počkej, až ti ukážu, jaký program jsem nám vymyslela pro dnešní večer a noc“ (tady z vašeho tónu ovšem musí být zcela jasné, že nemyslíte třeba velké prádlo nebo malování bytu).

Sextování

Moderní doba nabízí nejrůznější výdobytky – tak proč jich nevyužít! Třeba takový mobilní telefon, respektive SMS zprávy jsou pro svádění skvělým pomocníkem. Takže proč nevyzkoušet takové malé digitální flirtování? Zapojte fantazii a pošlete třeba něco ve smyslu „Zrovna na tebe myslím a už se tě nemůžu dočkat“ nebo „Já – ty – postel – dnes večer“.

Zajímavá fotka

U moderních technologií ještě zůstaňme. Většina mobilů má již dnes foťák, využijte i ten a pošlete partnerovi nějakou pěknou fotku sebe sama – nemusíte posílat nic vulgárního! Klidně buďte rafinovanější. Vyfoťte své rty našpulené jako při polibku, nožku v sexy střevíčku, kousek zadečku v upnutých šatech apod. Můžete a nemusíte připojit krátký text. Představte si to překvapení, až váš parter otevře zprávu s takovým obrázkem!

Filmová noc

Začněte večer nějakým pěkným filmem. Nemáme na mysli přímo porno, úplně stačí snímek s pořádně žhavou milostnou scénou. A pak si ji zkuste přehrát i naživo. Potřebujete inspiraci? Co třeba 9 a ½ týdne, Nevěrná nebo Po krk v extázi?

Rozverné nákupy

Překvapte partnera nějakým pěkným kouskem oblečení nebo hračkou pro dospělé, kterou jste si koupila (pro ty stydlivější – všechny tyhle zajímavé věcičky koupíte i na internetu). Nic mu neříkejte a rovnou mu vybranou věc předveďte (pamatujte, že platí pravidla, která říkají, že sexuální hračky či praktiky se musejí líbit oběma partnerům). Společné experimentování posune vaše milování zase na další úroveň…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat