Údržba erotických pomůcek? (Ne)snadná!

Na otázku, zda doma mít či nemít vibrátor, je snadné odpovědět. Ano, taková hračka je fajn! Ovšem kromě radosti, kterou dokáže způsobit, se s ní pojí i starosti. Jak se jim vyhnout a svého utěšitele si tak maximálně užít? Poradíme!

Mít dnes doma vibrátor je jako najít máslo v lednici – obojí je naprosto běžné. Sexuální pomůcky se v nočních stolcích zabydlely, což je jedině dobře. Dvojice tak mohou objevovat nové rozměry milování. (Nelze nepřipomenout, že obzvlášť ženy, žijící samy, nebo ty, pociťující přechod, by si aspoň jeden vibrátor měly pořídit, neboť pravidelná masturbace pomáhá udržet pochvu ve formě.)

Ovšem zakoupením si nějaké takové sexy hračky a využíváním jí až na pokraj orgastického nebe vaše „povinnost“ k ní zdaleka nekončí. Aby sloužila co možná nejdéle a odváděla prvotřídní prácičku, je nutné se o ni náležitě starat. Jak?

Skladování

Všechny vibrátory bez rozdílu by se měly skladovat mimo sluneční paprsky, pod stálou teplotou a náporem prachu. Někteří výrobci na to myslí už při samotné výrobě erotické pomůcky, a tak k ní přidělí praktickou krabičku nebo například saténový sáček. Pokud ne, už i náš český trh nabízí stylové a prostorné kufříky působící dojmem, že skrývají tuny kosmetiky, úschovné polštáře, ve kterých se vašim hračkám bude nádherně odpočívat bez toho, aby vzbuzovaly rozruch nezvaných návštěvníků. Každý boxík, jež dokáže sexy hračky uchránit i před nárazy a poškozením, je zkrátka fajn! Radost je o to větší, když je uzamykatelný. Pro klid váš i vašich zvídavých dětí je to nezbytnost!

Čistota

Další nedílnou součástí péče o vaši oblíbenou hračku je hygiena. I když na ni navlékáte kondom, je nutné ji po každém použití umýt. Proč? Pórovitý povrch některých pomůcek je přímo rájem pro množení mikroorganismů, které se tak snadno dostanou do pochvy. Pro základní mytí stačí voda a mýdlo (pokud možno nějaké šetrné s vyváženou hodnotu pH), ovšem jednou za čas neuškodí použít na vibrátor, dildo či vibrační kuličky peroxid vodíku nebo alkohol, který povrch hračky zbavuje všech těch breberek, které rozhodně netoužíte mít ve svém klíně. Obecně je výhodou, že čistá hračka bude vždy okamžitě a kdykoliv připravená udělat vám dobře.

Extra péče o anální vibrátory

Zvláštní hygienická opatření se týkají vibrátorů určených k anální penetraci. Nikdy, opakujeme nikdy, nezavádějte umělý úd nejprve do konečníku a poté do pochvy. To, že to dělají herci v pornofilmech, je jejich problém. (Nikdo z nás neví, kolikrát již dostali antibiotika na různé záněty.) Je rozumné, mít dva vibrátory: jeden vaginální, druhý anální. V případě nutkavé touhy udělat z jednoho z nich světoběžníka a protáhnout ho všemi „kouty“ světa, je třeba na něj ještě před zasunutím do té části, kam slunce nesvítí, nasadit kondom. Ušetříte si tak hodně trápení s bakteriemi a následnou léčbou svých genitálií.

Není vibrátor jako vibrátor

Aby se vám s ním lépe uvnitř rekta pohybovalo, mějte na paměti, že největší slast vám způsobí takový anální utěšitel, který je křivý jako partner po deseti pivech – čili respektuje anatomickou stavbu těla, jež rozhodně není ukázkově rovná! Určitě se tedy vyplatí poptat se po ohebném společníkovi, který bude tvarovatelný jako modurit.

Víte, že…
-    Mužské údy se vyrábějí skleněné, alabastrové, akrylové, latexové, gumové, kožené, dřevěné, mosazné… Největší oblibě se však těší ty silikonové. Mají hladký a snadno udržovatelný povrch a vynikají tepelnou vodivostí.
-    Při výběru délky a šířky vibrátoru určeného svým partnerkám mají muži velké oči. Zpravidla vybírají nevhodné rozměry.
-    Na gumové robertky by se vždy měl navlékat kondom, neboť jejich povrch takřka nedovoluje udržet je v čistotě.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat