Čím vylepšit milování? Videokamerou!

I neprofesionál dokáže natočit nejžhavější situace tak, že by mu to pornoherec záviděl! Nové, vzrušující okamžiky přinese do partnerského sexu pouhá videokamera! Natočte si i vy svůj příběh a vneste do své partnerské ložnice svěží vítr!

Nemusíte být skalní exhibicionisté, abyste někdy nedostali chuť vzít kameru a natočit s ní chlípné záběry sebe a partnera (či někoho dalšího). Neříkejte, že vás nikdy nenapadlo prostě popadnout přístroj, nic moc neplánovat, jen mít v hlavě nápad na skvělou scénu… Maximálně na sebe něco hodit pro autentičnost a nechat věcem volný průběh.

Autoerotika – nesmírná podívaná

Pro mnoho lidí je jedním z nejerotičtějších momentů pohled na někoho, kdo se sám hladí a vzrušuje. Stydíte se sami si to vyzkoušet, nebo po očku milence sledovat při autoerotice? A proč? Pakliže máte opravdu v této oblasti mezery, začněte před svým protějškem bez obalu masturbovat a pozorujte jeho reakce! Jak by se mu asi líbilo dívat se s vámi na krátký film, kde byste byla hlavní hvězdou, a ukázala mu, že milujete své tělo? Mno, za zkoušku to rozhodně stojí!

NEPŘEHLÉDNĚTE: Návnady mužského těla! Tímhle nás vždy dostanou

Výslech na policejní stanici

Žhavé okamžiky se dají prožít a natočit při fingovaném výslechu. Co takhle zahrát si na policistu a obviněného? Připravte si záludné otázky. Ptát se dá na první sex, nejchlípnější zážitek, nejvášnivější erotickou představu, poslední vášnivý sen… Povoleno je žádat o ukázky masturbace, takže není vhodné podezřelého poutat, aby nebyl omezen v pohybu a mohl na požádání názorně ukázat onanii. Velmi eroticky taktéž působí, když je submisivní partner požádán, aby popisoval sex se svojí aktuální milenkou. Jelikož bude takhle o vás mluvit ve třetí osobě, působí to neosobně a nezvykle, což je další zajímavý způsob zpestření. Kamera ukotvená na stativu pouze dokreslí atmosféru, neboť je přece potřeba, aby výslech náležitě dokumentovala pro „policejní" účely.

Natočte všechna zákoutí těla

Kameru lze využít i pro průzkum milencova těla. Soustřeďte se na vaše oblíbené partie a požádejte, ať vám odhaluje to, po čem toužíte nejvíce. Tady se i méně aktivní partner může předvést a naschvál protějšek trápit pomalým tempem odhalování, předstíranou nechutí, za kterou ho budete muset symbolicky potrestat atd. Jen si představte, jak to bude působit sexy! Neméně zajímavou variantou je umístění videokamery tak, aby v záběru bylo vidět, že se na vás partner při striptýzu dívá. Vy sama zdokumentovaná být nemusíte, jde pouze o jeho lačný pohled, který věřte nebo ne, vám udělá dobře. Ono všeobecně, sledovat někoho při striptýzu je vzrušující, ale pokud se to natáčí, neměl by kameraman kromě návodných řečí jako: „Takhle se mi to líbí, sundej si to ramínko níž," mít další připomínky, protože pro svlékajícího to může být nepříjemné.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Neřešte v posteli své špeky, buďte chtivou nymfou

Atmosféra vtáhne do děje

Kdo se již s kamerou při erotických hrátkách setkal, ví, že prvotní odmítání intimní situace dokumentovat se zpravidla mění po pár chvílích, kdy se najednou zapomene, že je nějaký přístroj přítomen. Opadne nervozita, odhodí se zábrany… A celá situace pohltí aktéry do děje. K omylům (nebo snad důkazům?) lze podotknout jediné: Smazat se dá přece všechno hned poté, co se na dílo s partnerem podíváte. Do té doby je ale velmi dobře našlápnuto k noci nabité chlípným sexem!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat