5 signálů, jak mu dát najevo, že stojíte o sex

Stydíte se iniciovat sex, protože vám to nepřijde ženské? Vždy čekáte na to, až se partner o milování „přihlásí“ sám a nikdy nejste „ta první“? Tak tohle žádného muže dlouho bavit nebude! Zkuste změnu!

I když už je to téměř pět desetiletí, co svět šokovaly nové vlny feminismu, mnohým ženám je stále nepříjemné říct si o svoji rozkoš a jednoduše svého muže svést. Pokud mezi ně nepatříte, gratulujeme. V opačném případě čtěte dál, jak se to dá změnit. 

Smyslnost je v hlavě

Ženy současnosti si již zpravidla uvědomují svoji ženskost a podstatu, takže se nechávají opečovávat i laškovně krotit, nicméně ne všechny. „Pokud jste nikdy nebyla tou, která sex zahájila, možná budete mít trochu strach. Neberte to tak vážně! Není to tak složité, a většina mužů se směšně snadno nechá svést,“ říká Johanna Lyman, trenérka partnerských vztahů a mezinárodně uznávaná řečnice, která poukazuje na to, že muži mají rádi provokativní ženy, u nichž mohou ocenit jejich smyslnost. A rozhodně se přitom nedívají, zda nosíte velikost S či XXL. Je ale nutné správně si „nastavit“ myšlení. Tam totiž proměna ze stydlínky na dračici začíná. Vyzkoušejte tipy od sexuoložky Jessicy O'Reilly, odbornicí hostující v americké Playboy TV.

Jak zahájit sex

1.    Dostaňte intimitu do vaší mysli: Odešlete svému partnerovi mazlivou zprávu kdykoli v průběhu dne. Nemusí se jednat o nějaké oplzlosti, stačí jednoduché sdělení: "Chybíš mi" nebo "Myslím na tebe". Ve vztazích často dochází k blokaci flirtování a to je jeden z hlavních důvodů, že se sex odsune stranou a vy ani nemáte chuť ho iniciovat. 

2.    Podělte se o své sexy tajemství: Řekněte mu o tom, co intimního se vám v noci zdálo. „Pokuste se partnera začlenit do příběhu. Pamatujte, že muži jsou vizuální tvorové, to hraje ve váš prospěch,“ podotýká O'Reilly. Stydět se nemusíte, jděte na to od lesa. „Měla jsem sen o tom, že se k nám v noci vloupal zloděj a místo peněz si řekl o milování. Ještě že ses v tom snu vzbudil a řekl si o to samé.“

3.    Zaměstnejte ruce: Začněte s masáží propracujte se přes záda k jeho stehnům, to ho na pochybách o tom, co s ním zamýšlíte, nenechá. 

4.    Nalaďte se dotykem: Rty patří mezi erotogenní zóny a líbání uvolňuje hormon oxytocin čili podporu uvolnění. Proto si začněte hrát se svými ústy (pomůže třeba i brčko v letním koktejlu) a nechte situaci plynout volným tempem. Takový polibek totiž vůbec není k zahození!

5.    Provětrejte garderobu: Mezi oblíbené způsoby, jak zahájit sex, patří následující postup: Oblečte si outfit, o kterém víte, že se partnerovi líbí, a pak náhodně vejděte do místnosti. Věnujte milenci letmý pohled, naznačte úsměv, otočte se a odejděte. Za pár minut přijde sám… Že nevíte, co na sebe? Chybu neuděláte krátkými šaty a podpatky nebo kombinací podpatků a spodního prádla. (Mělo by být zřejmé, že polovičku škádlíte a vyzýváte k akci.)

Když překvapíte svého muže tímto jednoduchým sváděním
, zvyšujete svou úroveň přitažlivosti, což dává šanci tomu, že váš společný vztah přežije do dalších let. Tak hlavu vzhůru a koketnost do srdce!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat