Single lidé se sexy myšlením

Samota? Tíživá i skvělá! Využijte toho, že zrovna nemáte žádného partnera a soustřeďte se jen a jen na sebe. Bez výčitek – a včetně sexu. Podpoříte tak své ženství i smyslnost!

Mnoho lidí, kteří zrovna nejsou ve vztahu, podléhají sexuální frustraci a vzdávají se intimních chvilek a sexuálního potěšení, vlastně jenom proto, že nikdo není poblíž. Jenže to je špatně. Při sexuálním půstu ztrácíte kontakt se svým ženstvím. A nejen to. Podléháte splínům, trpíte na výkyvy nálad, přeháníte to s prací, koníčky, špatně spíte a žal ze samoty zaháníte jídlem (1). Dost. Pokud se poznáváte, pak je ten nejvyšší čas vrátit se na erotickou trať a zpátky získat svoje tělo i duši!

Pečujte o sebe

Sexualita a vztahy se vzájemně nevylučují, učení se o svém těle je životně důležitým procesem při rozvíjení zdravé sexuální identity. Proto co nejčastěji masturbujte a věnujte pozornost tomu, co vám dělá dobře. Vědomý přístup k vlastnímu potěšení vám dá šanci lépe prozkoumat osobní a hlubší pocity. Sledujte, jak vaše tělo reaguje na různé podněty. Kdy jindy zbývá prostor pro takové sebezkoumání, když ne v single stavu? Nečekejte, až přijde ta správná osoba nebo správný čas. Žijte teď a tady (2).

Mějte orgasmus

Uvolňování endorfinů vyvolané orgasmem vám může poskytnout skvělou náladu a podpořit spojení se sebou samými. Při vyvrcholení se uvolňují neurochemikálie, konkrétně dopamin a oxytocin, kterým se říká hormony blaženosti, mazlení a lásky. Podporují vnitřní spokojenost a aktivitu. Masturbace se zároveň stará o produkci oxytocinu, jenž zvyšuje důvěru v druhé a posiluje emoční vazby k sobě i ostatním. Tak použijte sprchovou hlavici, dilda, vibrátory, pulsátory na klitoris a další pomůcky, které vám pomohou v cestě za vyvrcholením (3). Odvažte se a klidně křičte na celé kolo!

Myslete sexy

Smyslnost je klíčová. Pro přítomnost i budoucnost. Když budete o sexu přemýšlet, dívat se na lechtivé filmy, číst erotickou literaturu, poslouchat sexy hudbu či inhalovat afrodiziakální éterické oleje, nedovolíte mysli, aby se vzdálila od touhy po dotycích, mazlení, citovém i fyzickém kontaktu. A smyslnost podporuje zase jenom smyslnost. Až se seznámíte s prima chlapíkem, vycítí z vás živočišnost a sexappeal a vzdá holt jiskře tam uvnitř vás. Ostatně, muže vždy přitahují sebevědomé ženy, které vědí, co chtějí, jsou vášnivé a uctívají svoje křivky. Buďte jednou z nich a sex skutečně nezanedbávejte, ani když jste single (2).

(1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1905870/, (2) názor autora, (3) www.jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/article-abstract/491796,  






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat